Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek felejtsem el vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Mit tegyek felejtsem el vagy hagyjak még időt neki?

Figyelt kérdés
2 hete szakított a barátom. Csütörtökön keresett és azt mondta, hogy hiányzom neki nagyon és arra vágyik, hogy hozzám érjen hogy megöleljen. Találkoztunk is és pénteken hajnalban hazament. Még aznap felhívott. Szombaton nem beszéltünk. Ma írt msn-en és amikor írtam neki, hogy szeretném elfelejteni akkor a lényege az volt a mondandójának, hogy nem kell őt elfelejteni. Majd amikor hívtam akkor azt mondta, hogy nem biztos az érzéseiben és, hogy azért nem akarja újrakezdeni mert fél attól, hogy amit most érez (velem akar lenni és szeret) az ha kibékülünk megint elmúlik. Nem biztos az érzéseiben. Egyszerűen nem tudom, hogy akkor minek keresett meg. Nem tudom, hogy mit kellene tennem. Eddig én nem kerestem hiszen ő szakított velem. Mit tegyek?
2009. ápr. 5. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el ezt a macska-egér játékot! Nincs annál rosszabb, ha maga se tudja eldönteni, szeret-e vagy sem...Ne várj egy ilyenre, úgyis kidob aztán megint...
2009. ápr. 5. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem két hét még nem sok idő. Ha nem vagy túl rajta akkor várj még egy kicsit, de lehet, hogy jó lenne, ha megmondanád neki, hogy pl egy hónap alatt jó lenne ha eldöntené, mert te szeretnéd folytatni... Szerintem azért keresett, mert rájött, hogy mit veszíthet, ha szakít veled...Rossz érzés, ha az ember nem biztos az érzéseiben, adj még neki időt, de ne hagyd hogy játsszon veled. Csak ügyesen! :) Nem sok tapasztalatom van, de szeretnék segíteni.. Csak ezért írtam....
2009. ápr. 5. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
én is így voltam de mi nem szakítottunk csak akartunk és az ember akkor jön rá h mije van vagy éppen volt amikor elhagyja!!!szerintem adj neki egy kis időt amíg rájön h mit is érez irántad. de ne hagyd h jáccon veled mer az nagyon szar!
2009. ápr. 5. 23:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Semmiképpen sem akarom, hogy játszon az érzéseimmel. Hiszen így esélyt sem kapok arra, hogy más valakivel boldog lehessek. Hiába lenne a másik egy minta férfi akkor sem lenne jó ameddig nem tudok túllépni rajta. Éppen ezért kérdeztem, hogy ki mit csinálna.
2009. ápr. 6. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!