Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
Volt egy fiu akkivel a telen nagyon jol kijottunk voltunk ketszar kirandulni egyutt es mindig egyutt aludtunk de nem tortent semi se utana elkezdtunk randizgatni irto aranyos volt velem es azt tudni kell a sracrol hogy 17 evesen meg senkivel se jart es egyszer csokolozott akkor is bevolt rugva es ot smaroltak le esa nagyon nagyon klasszul kijottunk azt mondta hogy nagyon szerelmes belem es egyszer nem talalkoztunk 2 hetig es kitalalta hog eltorte a labat csak hogy latogassam meg rengeteg idot toltottunk egyut majd szepen eltavolodtunk egymastol fogalmam sincs mert nagyon furcsa volt az egesz mindig mikor tisztazni akartam a dolgokat hogy akkor mi van ketonkel azt mondta hogy nem akarja hogy eltunjek az eletebol hanem hogy minel inkabb reszese legyek de konkretan nem tudja mit szeretne mikor nem beszeltunk egy ideig sokszor felbukkant csak ugy ni es mondta hogy tenleg szuksege van ram meg stb aztan az utolso ien bexelgetesunk mindjart ket honapja volt azota semmi mostmar rajottem hogy valoszinuleg semmit se akar tolem de meg mindig nagyon szeretem kitoroltem minden honnan facebook msn telefonszam hogy nehogy probaljak futni utana de piszok rosz nem tudo hogyan felejtsem el legyszi segitsetek.
2011. júl. 26. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ez fogas kérdés.

Ebben nem tud neked senki segiteni,majd időve elmúlik.Próbáld magad valamivel lefoglalni,esetleg keresgélj mást.Talán uj ismeretség,uj reményt ad,és feledteti a régit.

2011. júl. 26. 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:
ha a férfi igazán szeret, akkor nem viselkedik így. És ez a fiú nem szeretett téged, bármit is mondott. Szóval gondolj arra, hogy ha ennyire béna volt az ismerkedés terén, valószínűleg a vele folytatott párkapcsolat is csak egy nyűglődés lett volna.
2011. júl. 26. 15:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Foglald le magad. Mondjuk forgasd a nyelvtankönyvet.
2011. júl. 27. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!