Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az hogy hobbit?

Figyelt kérdés
Az első randink tegnap volt a kiszemeltemmel, és elkezdett nekem angol íróktól idézgetni. Én mondtam ha angolul mondja nem értem (németet tanulok..) erre azt mondta hogy azért mert hobbit vagy. Ez mit jelent? gáz? :S
2011. júl. 26. 12:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom kitől idézett, de küldött párat fb-n. Másoljak belőle?
2011. júl. 26. 12:23
 12/23 A kérdező kommentje:

Someday, somehow, Our 2 worlds will be 1 again

Hinned kell nekem, mikor azt mondom: elveszett vagyok nélküled ...

We can't call people angels without wings, so we call them friends

A szerelem olyan mint a pillangó: ha túl erősen szorítod, összenyomod/összetöröd, ha túl lazán fogod, elrepül ..

Whenever you are lonely, remember this truth: someone, somewhere is thinking of you!

2011. júl. 26. 12:26
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha lennél oly szíves, kíváncsi lennék, mire ily nagyképű!
2011. júl. 26. 12:27
 14/23 A kérdező kommentje:
szaraxik a goglim úgyhogy nem tudom lefordírani őket
2011. júl. 26. 12:27
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom mire fel neki, annyira nem is helyes. De azért aranyos volt amikor nem hobbitozott le...
2011. júl. 26. 12:28
 16/23 twinky ***** válasza:
Lehet, hogy azert mondta, mert tajekozatlan vagy. A hobbitok pedig koztudottan tajekozatlan nep, nem erdekli oket semmi, nem hajtja oket a kivancsisag. Nem tudnak olvasni sem. Ezek alol kivetel volt tobbek kozott Frodo meg Bilbo. Lehet, hogy szarkasztikus akart lenni, ami sikerult, elvegre elegge megsertett. Lehet, hogy egy muvelt bunkot sikerult kifognod.
2011. júl. 26. 12:35
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a világ legszebb idézetei, sőt, van, amelyik még csak nem is túl romantikus! Szerintem legközelebb idézzen valami magyart, van bőven költőnk, akik ezeknél 100x jobbat alkotott!
2011. júl. 26. 12:39
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb inkább Jókait, Petőfit, vagy az (én kedvencem) Juhászt idézzen! Sokkal szebbek! Ez egy művelt(?) bunkó! Bár abban nem merek biztos lenni, hogy ezeket nem valamelyik mai sláger könyvből szedte! Sznob, ahogy errefelé hívják! a második voltam!
2011. júl. 26. 12:42
 19/23 twinky ***** válasza:
100%
Ezek az idezetek nem vallanak tulzott intelligenciara. Csak azert dobalgatja oket uton-utfelen, hogy ertelmesnek tunjon. Egy kevesbe muvelt embert ezzel el lehet buvolni. De a melysegeibe o sem lat bele. Nem baj, orulj, hogy megis csak egy sekelyes alakkal van dolgod, aki ismer ilyen bolcsessegeket, de a valodi tartalmukat nem erti meg. Nem jobb nalad, de nem is rosszabb. Keress vaamit Nietzche-tol vagy Freudtol, esetleg erederiben, nemetul es ird ki neki fb-n, hadd amuljon. Ha nem erti, mondd neki, azert, mert egy ork...
2011. júl. 26. 12:44
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy miért kéne butának tartania. Művelt embernek tartom magam. Kiolvastam rengeteg könyvet, bukások nélkül eljutottam érettségiig ami sikerült is elég jól, értek ezen kívül az alapanyagokból tartós körömlakk keveréshez, értek a divathoz, mindig tudom hogy melyik táska kell a velem szembe jövő embernek szóval hogy melyik illik a stílusához, tudom hol vannak a legdögösebb csizmák. Sőt, a sok koplalás helyett tuti 10 órás diétám van hogy ne hízzak. És ha valakinek szoli vagy műkörmös kell pest minden kerületében tudok egyet. Ezek alapján miért gondolja hogy műveletlen lennék?
2011. júl. 26. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!