Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl "tapadós" vagyok?

Figyelt kérdés

A barátommal 3 éve együtt vagyunk, minden nap vele lennék, meg ha együtt vagyunk mindig rajta lógok szinte, egyszerűen nem tudok meglenni nélküle :s Ő a múlthéten mondta, hogy nem nagyon szereti, h mindig rajta lógok, nem azt mondja ezzel h nem szeret velem lenni, csak na....Remélem érthető voltam :)

Várom válaszaitokat

2011. júl. 25. 23:22
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Kezdem már meg érteni, hogy mi a baja, mikor talizunk, akkor azt nem szeretni ha pl 1 percre nem engedem el. De ilyen nincs, még többre is elszoktam :D Egyik barátjával motorozni szoktak eljárni, meg közös ismerősökkel is szoktunk lenni, és ha van egy rég látott haverja, akkor külön beszélgetnek meg ilyenek. Ragaszkodom nagyon hozzá.

Beszélgetünk az összeköltözésről de majd csak 2-3 év múlva kerül rá a sor.

2011. júl. 26. 23:22
 22/25 anonim ***** válasza:
visz magával kampót és ott lógsz vagy hogy képzeljem el?
2011. júl. 28. 12:05
 23/25 A kérdező kommentje:
Inkább te sehogy :)
2011. júl. 28. 12:32
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

nem helyenvalo, hogy allandoan egyutt legyetek. igy nagyon konnyen meg fogjatok unni egymast. es most jon az a resz mikor te tiltakozni kezdesz a valaszomra. pedig hidd el, hogy igazam van. nem tortennik minden nap olyan izgalmas dolog amit minden nap el tudnatok meselni egymasnak igy az egyutt letek is egyre unalmasabbak lesznek.

az egyik baratom a sulimba jart es minden szunetben egyutt voltunk. sokszor azon gondolkodtam, hoogy jo lenne egy hatso kijarat, hogy tudjak meglogni, mert mindig a suli ajtoban vart ram..

2011. júl. 28. 13:12
 25/25 A kérdező kommentje:
Mikor suli van, akkor csak hétvégén találkozunk. És mi am mikor talizunk, mindig tök jó, és utánna meg beszélgetünk még róla, hogy milyen jó volt ma is...
2011. júl. 28. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!