Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uzsonnát készíteni a barátomnak mikor suliba megy már túl tapadós vagy még aranyos kategória?
én a szendvicsnek nagyon örülnék, de az üzenet az ne legyen állandó, azt csak ritkán rakd bele:)
20F
Bár csak iylen barátnőm lenne *nagy sóhaj*
21f
Szerintem fiúja válogatja, melyik örül melyik nem. Exem nem nagyon igényelte az ilyesmit, hiába próbáltam, megköszönte, de láttam, hogy nem sokat számít neki, mostani barátom meg szinte már elvárta, hogy amikor ment edzésre egész napra, akkor csináljak neki valami kaját. :D
20L
Végre egy normális ember.
És ha neki nem kell a szenya, én elfogadom ;)
ahogy ismerem be fog neki jönni:D amikor edzése után találkoztunk régebben és vittem neki kaját meg inni valót annak is örült:)
köszönöm a pozitív visszajelzéseket:$okés, akkor nem állandó lesz az üzenet:Dköszi;)
higyétek el szerintem azért még találhatóak ilyenek!;)
de nagyon jól esik:$
Szerintem aranyos :).
Mikor nálunk van a barátom, én is szoktam neki csomagolni a kajából, ami aznap volt és hazaviszi, otthon megeszi.
Ő nagyon szokott neki örülni, mert így nem kell még este lemennie a boltba, meg azon agyalni, hogy mit egyen vacsira. :)
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!