Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem válaszolhatott? Nem érdekelte, vagy nem tudta mit írjon?
Figyelt kérdés
A volt barátommal viharos dolgokon mentünk keresztül, most újra úgy érzem kezdünk közelebb kerülni egymáshoz.
Egy hete írtam neki egy sms-t, amelyben megkérdeztem van-e esélyem még nála, nem válaszolt rá. De viselkedni ugyanúgy viselkedik velem, poénkodik, törődik velem.
Úgy gondolom, hogyha nem akarna semmit, csak barátkozni, akkor nem viselkedne velem tovább így, miután tudja, hogy szeretem. Vagy max megírta volna, hogy nem...
Szerintetek miért nem válaszolt?
2011. júl. 25. 23:07
1/3 anonim válasza:
Legyél olyan mint egy cica bújós és aranyos akkor visszacsábíthatod! És nemtom miért nem válaszolt én meg se szoktam nézni az sms-eket csak ha nagyon sok van belőle
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, majd februárban azt mondta, nem tud most erre koncentrálni a vizsgái miatt, majd leghamarabb nyáron.
2011. júl. 25. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!