Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orgazmus megoldhatja a kapcsolatunkat?
Figyelt kérdés
Ha szakítotott velem a barátnőm mert szerinte valaki olyat szeret aki 2000 kmre van innen, és csak egyszer találkoztak, és szűz a lány akkor lehetséges hogy ha orgazmust idézek elő nála megváltozzon a véleménye? Főleg nők véleményére lennék kíváncsi. A barátnőm csak 16, tehát nem gondolom hogy ennyire szerethet valakit akivel szinte csak online beszélt eddig!!2009. ápr. 5. 18:32
1/6 anonim válasza:
már bocs...de sztem nem...max egy pillanatnyi meggondolásra számíthatsz...vagy még annyira sem. szerintem abból a kapcsolatból nem lesz semmi... a távkapcs nem annyira jó.Elég ha kivárod a végét...és addig csak kis célzásokat teszel felé hogy még számítasz neki :D
2/6 anonim válasza:
A lányok még 30 évesen is hisznek a szőke hercegben. :)
3/6 anonim válasza:
Már bocs, de a barátnőd egy gyerekes liba...Maradjon csak a plátói szerelmeknél, szerintem te is jobban jársz. Fogalma sincs a kapcsolatokról...Álmodozzon csak rózsaszín kis világában...Te meg keress egy érett hölgyet, ne ilyen gyereket. Ne bánd a szakítást! Amúgy hány éves vagy?
4/6 A kérdező kommentje:
17 vagyok és én is mondtam neki hogy ez CSAK EGY ÁLOMVILÁG de nem képes felfogni hogy ez nem működne köztük és soha nem is fog..
2009. ápr. 5. 18:50
5/6 anonim válasza:
Hidd el, nem érdemes vele vesződnöd. A gyerek az gyerek, mondhatsz neki bármit, akkor is ő lesz az okosabb...Keress egy komoly lányt, aki szeret is és tudja is, mi az a párkapcsolat. (utolsó voltam)
6/6 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel. Ez a lány nem is érdemel meg téged, egyszerűen keress magadnak egy érettebb gondolkodású lányt!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!