Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire bizonytalan vagy csak játszadozik velem?
Te szereted még a srácot? Ha van alkalmad rá kérdzed meg hogy most mi van a kettőtök kapcsolatával. Ne hagyd hogy játszadozzon az érzelmeiddel, mert amíg nem zárjátok le az egészet, te sem tudsz tisztán belépni egy új kapcsolatba. Tedd fel neki azt az egyszerű kérdést, hogy te vagy az új barátnője.... és mondd hogy ha már megvan a válasz, hívjon fel.
Ha még mondasz pár konkrétumot, vagy a srácról vmit, esetelg többet tudnék segíteni, de így nem olyan egyszerű mert nem tudom milyen a személyisége és azt sem h ki szakított és miért.. stb. Szóval írj, és addig remény:)
hát figyelj, szerintem szerethet a srác, beszéljétek meg akkor ezt a dolgot ha lehet kezdjétek előlről, az anyjával meg ne törődj mert ha szeretitek egymást nem állhat az utatokba. Tisztázd le a fiúval mindkettőtök érzelmeit és h mit várhattok majd egymástól. Addig semmiképp se lépj a másik srác irányába.
(1ső válaszoló vtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!