Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masszőr szeretnék lenni. A barátnőm nem akarja, hogy az legyek, mert nem akarja, hogy fogdossak más lányokat. Úgy van az, ahogy ő mondja?
Ezen az alapon ne legyen senki nőgyógyász,mert ő is meztelenül látja a nőket.
A barátnőd elég ostoba. Ha ennyire féltékeny,akkor később sok gondotok lesz egymással.
ostoba a lány...de nagyon...
ennyi erővel tényleg az orvosoknál is gáz lenne, senkinek
nem lenne párja, aki ilyen szakmát űz...
nekem ha kuncsaft lennék, eszembe sem jutna, hogy a masszőrre nyomuljak. gondolj bele, ha te elmész egy masszőr nőhöz, azon fogsz agyalni, hogy rányomulj??? szerintem a "paciensek" kb 1°%-ának jut eszébe...
magából indul ki
én nem értek egyet a barátnőddel!
ha te masszőr szeretnél lenni, akkor el kellene fogadnia, hogy te ezzel szeretnél foglalkozni és támogatnia kellene, ahogyan minden más szakmában is. nevetséges hogy a pályád miatt elhagyna... ráadásul nehogy azt higgye, hogy többségiben szupermodellek és 20 éves lánykák járnak masszőrhöz, mert nem így van!
Hát nagyon nem értek egyet a barátnőddel. Hogy lehet ilyenben akadályozni?
Egy légtérben sem tudnék meglenni ennyire féltékeny emberrel.
Én ismerek férfi masszőröket. A fogdosásnak egyetlen szikrája sincs bennük.
Nevetséges azok hozzáállása, akik féltékenykednek ilyesmi miatt.
Ja és jó masszőr jól keres.
A baratnod eleg buta csaj, mar ne haragudj. Fogalma sincs mi az a masszazs ha csak a "fogdosast" latja benne.
Szerintem legyel az ami lenni akarsz, ha ebben a baratnod (vagy barki mas) megprobal megakadalyozni, esetleg lelki terrorban tartani es fenyegetni (vagy csak utal ra) hogy elhagy ha az almaidat koveted, akkor azzal az illetovel en tobbet szoba sem allnek.
Jol irta valaki fentebb a nogyogyaszos peldat. Az ilyen foglalkozasok elhivatottsagbol jonnek es nem abbol, hogy tapogassuk, fogdossuk a masikat. Te az "emberek megsegitese" oldalrol kozelited a masszir szakmat, ami helyes, a baratnod meg testiseg/fogdosas/tapizas oldalrol, ami tudatlansagra utal.
Lehet, hogy jobban jarnal egy erettebb, normalisabb emberrel, mert az ilyenbol kesobb csak baj lesz.
Gondolj bele: nem leszel masszor mert a csaj nem akarja... soha nem valthatod valora az almod hogy masszor legyel egy no miatt.... lehet h evek mulva elhagy a csaj es akkor mar keso lesz elkezdeni
VAGY elmesz masszornek... valora valtod az almod es boldog vagy... a baratnod belatja, hogy nem fogdosasrol van szo... elvezi a masszirozasokat amiket adsz neki...
VAGY elmesz masszornek... a csaj sose fogadja el... allando vita targya lesz a munkad... nem oszthatod meg vele a munkanapjaidat, nehogy feltekenyseget keltsen benne.. elobb utobb szakitas lesz a vege
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!