Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Masszőr szeretnék lenni. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masszőr szeretnék lenni. A barátnőm nem akarja, hogy az legyek, mert nem akarja, hogy fogdossak más lányokat. Úgy van az, ahogy ő mondja?

Figyelt kérdés
Hiába magyaráztam neki el, hogy nem fogdosni akarom a lányokat, hanem maszírozni, de nem csak a lányokat, hanem a fiúkat is egyaránt. Azt mondja, hogy a masszázs és a fogdosás között nincs különbség... Szerintetek jogos a haragja? Jogosan mondja azt, hogyha masszőr leszek, lehet, hogy elhagy?
2011. júl. 25. 21:22
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
15%
Ohh hát én kiakadnék, ha tudnék benne 100 % megbízni okés lenne. Különben ő sem enged meg dolgokat, akkor én miért bólintsak rá, hogy igen? Nálunk sajnos már csak ilyen a helyzet...
2011. júl. 25. 21:32
 12/31 anonim ***** válasza:
82%

Ezen az alapon ne legyen senki nőgyógyász,mert ő is meztelenül látja a nőket.

A barátnőd elég ostoba. Ha ennyire féltékeny,akkor később sok gondotok lesz egymással.

2011. júl. 25. 21:32
 13/31 anonim ***** válasza:
75%
Érdekes, a nővérem még mondja is a párjának, h legyen masszőr, mert érdeklik az ilyen dolgok. Mi lett volna, ha a barátnőd egy nőgyógyásszal jön össze? És tényleg lehet jól is keresni maszírozással. Egy ismerősöm a kórházi állását hagyta ott, amiből szűkösen tudott megélni. Bejelentett masszőr lett, 1 év után még autóra is telt neki, amit azelőtt meg sem engedhetett magának.
2011. júl. 25. 21:33
 14/31 anonim ***** válasza:
75%

ostoba a lány...de nagyon...

ennyi erővel tényleg az orvosoknál is gáz lenne, senkinek

nem lenne párja, aki ilyen szakmát űz...

nekem ha kuncsaft lennék, eszembe sem jutna, hogy a masszőrre nyomuljak. gondolj bele, ha te elmész egy masszőr nőhöz, azon fogsz agyalni, hogy rányomulj??? szerintem a "paciensek" kb 1°%-ának jut eszébe...

magából indul ki

2011. júl. 25. 21:36
 15/31 anonim ***** válasza:
75%

én nem értek egyet a barátnőddel!

ha te masszőr szeretnél lenni, akkor el kellene fogadnia, hogy te ezzel szeretnél foglalkozni és támogatnia kellene, ahogyan minden más szakmában is. nevetséges hogy a pályád miatt elhagyna... ráadásul nehogy azt higgye, hogy többségiben szupermodellek és 20 éves lánykák járnak masszőrhöz, mert nem így van!

2011. júl. 25. 21:40
 16/31 anonim ***** válasza:
94%
Masszőrként elég jól lehet keresni, ha megvan az ügyfélköröd és elég ügyes vagy. Nem alkalmazottként.. hanem vállalkozóként. Van egy ismerősöm, aki ezt csinálja, nem keres vele rosszul, viszont ügyfeleinek 90%-át elhízott/idős/lestrapált ügyfelek teszik ki mindenféle életmódból adódó bántalmakkal. Nem az egészséges, sportos, csinos fiatal lányok veszik igénybe elsősorban a masszőrök szolgáltatásait.. Ebből a szempontból veszélyesebb tévét nézni, mint masszőrként dolgozni. De akár még újságot olvasni is..
2011. júl. 25. 21:41
 17/31 anonim ***** válasza:
23%
Én azon is kiakadtam( bár tudom, nem jogosan, de nála volt okom a féltékenységre) mikor az exemet megmaszírozta egy masszőr nő. Ezen tuti kiakadnék.
2011. júl. 25. 21:48
 18/31 anonim ***** válasza:
74%

Hát nagyon nem értek egyet a barátnőddel. Hogy lehet ilyenben akadályozni?

Egy légtérben sem tudnék meglenni ennyire féltékeny emberrel.

Én ismerek férfi masszőröket. A fogdosásnak egyetlen szikrája sincs bennük.

Nevetséges azok hozzáállása, akik féltékenykednek ilyesmi miatt.

Ja és jó masszőr jól keres.

2011. júl. 25. 22:12
 19/31 anonim ***** válasza:
77%

A baratnod eleg buta csaj, mar ne haragudj. Fogalma sincs mi az a masszazs ha csak a "fogdosast" latja benne.

Szerintem legyel az ami lenni akarsz, ha ebben a baratnod (vagy barki mas) megprobal megakadalyozni, esetleg lelki terrorban tartani es fenyegetni (vagy csak utal ra) hogy elhagy ha az almaidat koveted, akkor azzal az illetovel en tobbet szoba sem allnek.

Jol irta valaki fentebb a nogyogyaszos peldat. Az ilyen foglalkozasok elhivatottsagbol jonnek es nem abbol, hogy tapogassuk, fogdossuk a masikat. Te az "emberek megsegitese" oldalrol kozelited a masszir szakmat, ami helyes, a baratnod meg testiseg/fogdosas/tapizas oldalrol, ami tudatlansagra utal.

Lehet, hogy jobban jarnal egy erettebb, normalisabb emberrel, mert az ilyenbol kesobb csak baj lesz.

Gondolj bele: nem leszel masszor mert a csaj nem akarja... soha nem valthatod valora az almod hogy masszor legyel egy no miatt.... lehet h evek mulva elhagy a csaj es akkor mar keso lesz elkezdeni

VAGY elmesz masszornek... valora valtod az almod es boldog vagy... a baratnod belatja, hogy nem fogdosasrol van szo... elvezi a masszirozasokat amiket adsz neki...

VAGY elmesz masszornek... a csaj sose fogadja el... allando vita targya lesz a munkad... nem oszthatod meg vele a munkanapjaidat, nehogy feltekenyseget keltsen benne.. elobb utobb szakitas lesz a vege

2011. júl. 25. 22:13
 20/31 anonim ***** válasza:
85%
Barátomnak nagyon erős,de puha keze van,még én javasoltam neki hogy menjen masszőrnek. Ha valamihez értesz,akkor azt kamatoztasd! Van egy masszőr-tornász ismerősöm,hozzá is általában mammerek járnak,nem csinibabák :D
2011. júl. 25. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!