Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ibasz18 kérdése:

Szerintetek szakítsak vele?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt. Az történt hogy egésznap nem láttuk egymást mertm indkettőnknek más dolgai voltak. Előb hazaértem amit tudott. Amikor ő haza ért akkor egyből elment bulizni átse jött hozzám. Buliból hív hogy nincs e kedvem odamenni hozzá hisz ő már 1 órája ott van. Erre mondom hogy nincs. Mert miylen ez már hogy egésznap nem látjuk egymást és állítolag nagy a szerelem köztünk erre mikor haza ér elmegy bulizni ahelyett hogy átjönne hozzám. Ő 16/L én 18/F
2011. júl. 25. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
ha ez az első,akkor ne szakíts szerintem, de ha sokszor csinálja, akkor talán el kell gondolkodni, hogy ez megéri-e
2011. júl. 25. 20:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Istenem... ti honnan bújtok elő? Pitbull a csaj hogy pórázon tartanád? Igen szakíts vele mert el mert menni A TE EGY FÉRFI ENGEDÉLYE NÉLKÜL!! MÉG MEG IS HÍV HOGY MENJ ODA?? Úristen hát hallod én falhoz állítanám és ...
 3/9 anonim ***** válasza:
Emaitt még nem kell szakítani, csak ha szándékosan nélküled ment, hogy más palival legyen.
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak van oylan hogy velem nem foglalkozik nagyon önző a saját vágyait teljesitenem kell. De én voltam a naiv hogy hagytam magam. Szóval én egy párkopcsalat alapját úgy nézzem hogy oda-vissza játék én adok akkor kapok is valamit. Itt viszont csak adok adok adok és nem kapok semmitse.
2011. júl. 25. 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:
ha állítólag nagy a szerelem köztetek, akkor egy ilyen kisebb incidensért miért akarsz szakítani? A leírásodból azt veszem ki, hogy nap mint nap együtt vagytok, és a egy nap nem találkozott veled, hanem elment kikapcsolódni, de azért felhívott. Ő még 16 éves nem várhatod el tőle, hogy minden egyes percben a nyakadon lógjon. Neki is szüksége van egy kis kikapcsolódásra, de ha te ennyiért szakítani akarsz, akkor nincs is meg az az "állítólagos nagy szerelem"
2011. júl. 25. 21:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy van. Én engedem hisz nincs hozzám nőve. De ez már sok mindig csak ő csak ő engem lese szar nem foglalkozik mit akarok. Ha én elmek bulizni leorditja afejem stb. Én nagyon szeretem de ezt már nem birom hogy ennyire a háttérbe legyek. Úgy érzem hogy amennyit megtettem érte simán megérdemelnék több odafigyelést. Bajba persze egyből hozzám fordul.
2011. júl. 25. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:
erre azt tudom mondani, hogy beszéld meg vele, hogy neked ez már közel sem nagy boldogság.Ha ezen nem képes változtatni, mondhatni lesz*rja mit csinálsz, akkor jelentsd be neki, hogy vége. Ha ezt a barátnőd megengedheti, hogy csak így lelépj, akkor jobban is jársz, mert akkor nincs nagy szerelem a részéről.
2011. júl. 25. 21:09
 8/9 anonim ***** válasza:

"Ha én elmek bulizni leorditja afejem"

Ne hagyd magad. Először is te a párja vagy, nem a kutyája aki véletlenül kiment a kerítésen. Plusz mégis csak 2 évvel idősebb vagy nála, meg még is csak te vagy a férfi

2011. júl. 25. 21:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Én mondtam is neki hogyn em leszek papucs én a barátja vagyok és nem egy hülye aki teljesiti mionde kivánságát mig ő leszarja afejem. Sajna már volt oylan hogy kiaakrtam dobni csak angyon sirt annyira hogy megsajnáltam és megbocsájtottam neki. Csak magával foglalkozik hiába beszélek vele már tucatszor leültünk ezen a téren. Nekem már elegem van hogy csak a levegőbe beszélek. Már kidomtam amúgy. Köszi a válaszoakt.
2011. júl. 25. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!