Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MEGCSALÁS-E VAGY SEM?!

Figyelt kérdés
A volt barátnőmmel, sokszor vesztünk össze azon hogy az megcsalás-e, hogy egy másik lánynak ad pusziát (szájára), DE NEM SMÁROLTAK. ő úgy gondolta, hogy csak az számít megcsalásnak, ha fiúval tenné.
2011. júl. 25. 15:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
38%
A barátnőd leszbi.
2011. júl. 25. 15:35
 2/20 anonim válasza:
36%
nekem van egy legjobb barátnőm én vele ha iszunk rendszeresen smárolunk de imádom őt semmi ferde hajlamunk nincs és nem is lesz... a barátom előtt is akár ő már hozzászokott ehez
2011. júl. 25. 15:36
 3/20 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem az a megcsalás, amit annak tartanak, mármint az egyén dönti el, szerinte mi az. Ha az már téged sért, akkor megcsalás. Ha leszbi, akkor szerintem megcsalás, ha nem akkor meg nem.
2011. júl. 25. 15:37
 4/20 A kérdező kommentje:
De megcsalás vagy sem ?!
2011. júl. 25. 15:38
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
leszbikussal igen, amúgy meg nem
2011. júl. 25. 15:39
 6/20 anonim ***** válasza:
Nem megcsalás, csak fura. A szájrapuszit, csókot én a páromnak "tartogatom", amelyik barátnőmet nagyon szeretem, annak az arcára adok puszit. Elég furán néznének, ha szájoncsókolnám őket... :-S
2011. júl. 25. 15:39
 7/20 napietus ***** válasza:

nem megcsalás, csak elég fura. mondjuk van, ahol szokás, de én pl. azt is kicsit furának tartom, mikor a kisgyereknek a szájára adnak puszit. meg így tök jól tud terjedni a herpesz...

szóval elég hülye divat.

2011. júl. 25. 15:47
 8/20 anonim ***** válasza:
77%
Hol lenne ez megcsalás?
2011. júl. 25. 15:48
 9/20 anonim ***** válasza:
Én nem tartanám megcsalásnak. Viszont ha el is hagyna a lányért, akkor biztos hogy megemlíteném neki. :) (De szerintem ez nem épp normális viselkedés...)
2011. júl. 25. 15:52
 10/20 anonim ***** válasza:
53%
egyáltalán nem megcsalás. mi is szoktunk a barátnőmmel csak úgy.. mondjuk ha iszunk vagy valami. és nem nagyon értem hogy miért zavar. az én páromnak, és a barátnőm párjának még tetszik is. van hogy ők kérik hogy csináljuk.:D:)
2011. júl. 25. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!