Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MEGCSALÁS-E VAGY SEM?!
Figyelt kérdés
A volt barátnőmmel, sokszor vesztünk össze azon hogy az megcsalás-e, hogy egy másik lánynak ad pusziát (szájára), DE NEM SMÁROLTAK. ő úgy gondolta, hogy csak az számít megcsalásnak, ha fiúval tenné.2011. júl. 25. 15:34
2/20 anonim válasza:
nekem van egy legjobb barátnőm én vele ha iszunk rendszeresen smárolunk de imádom őt semmi ferde hajlamunk nincs és nem is lesz... a barátom előtt is akár ő már hozzászokott ehez
3/20 anonim válasza:
Szerintem az a megcsalás, amit annak tartanak, mármint az egyén dönti el, szerinte mi az. Ha az már téged sért, akkor megcsalás. Ha leszbi, akkor szerintem megcsalás, ha nem akkor meg nem.
4/20 A kérdező kommentje:
De megcsalás vagy sem ?!
2011. júl. 25. 15:38
5/20 anonim válasza:
leszbikussal igen, amúgy meg nem
6/20 anonim válasza:
Nem megcsalás, csak fura. A szájrapuszit, csókot én a páromnak "tartogatom", amelyik barátnőmet nagyon szeretem, annak az arcára adok puszit. Elég furán néznének, ha szájoncsókolnám őket... :-S
7/20 napietus válasza:
nem megcsalás, csak elég fura. mondjuk van, ahol szokás, de én pl. azt is kicsit furának tartom, mikor a kisgyereknek a szájára adnak puszit. meg így tök jól tud terjedni a herpesz...
szóval elég hülye divat.
9/20 anonim válasza:
Én nem tartanám megcsalásnak. Viszont ha el is hagyna a lányért, akkor biztos hogy megemlíteném neki. :) (De szerintem ez nem épp normális viselkedés...)
10/20 anonim válasza:
egyáltalán nem megcsalás. mi is szoktunk a barátnőmmel csak úgy.. mondjuk ha iszunk vagy valami. és nem nagyon értem hogy miért zavar. az én páromnak, és a barátnőm párjának még tetszik is. van hogy ők kérik hogy csináljuk.:D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!