Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam-e a párjának, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam-e a párjának, hogy hazudik neki, és megcsalja, vagy nem? 32/N

Figyelt kérdés
Azt hittem boldog kapcsolatban élek 14 éve a férjemmel, és két gyerekemmel, mikor feltűnt egy férfi az életemben. Nagyon jól esett a kedvessége, törődése, és annyira ragaszkodott hozzám, hogy csak barátként is elfogadott, de feleségül is vett volna, ha akarom. 1 évig tartott, nagyon szorosan kötődtünk egymáshoz, végül megtörtént aminek nem kellett volna, mert nagyon vágyott rá, de mind a ketten megbántuk. Ezután rögtön szakítottam vele. A férjem megbocsátott, de Ő még mindig hiányzik, pedig az az érzésem, hogy mi van ha végig hazudott, és csak meg akart kapni. 3 hét után újra beszéltem vele, nagyon szánakozó, és kedves volt. Már ő is az otthoniakat akarja rendbe hozni. De nagyon hiányzik, és az az igazság, hogy nem bírom, ha tudnám, hogy hazudott könnyebb lenne. Már arra gondoltam, hogy elmondom az asszonyának, hogy mi van, mert neki végig hazudott. Talán nekem is. De ezt honnan tudhatom. Sosem csináltam még ilyet. Nem tudom mit tegyek. Annyira szeretném tudni az igazságot, hogy legszívesebben kiborítanám a bilit, akkor talán kiderül minden.... Szerintetek? Komolyan tanácstalan vagyok, és szenvedek.
2011. júl. 25. 14:32
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szerintem az exszeretőd sokkal rosszabb nálad, hiszen ő a mai napig hazudott otthon, a felesége meg tudatlanságban él. Én a helyedben új életet kezdenék a férjem és a másik férfi nélkül. Tiszta lappal.
2011. júl. 25. 16:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Kiboríotanád a bilit??? nem szégyelled magad,még őt is bajba sodrod. Én megvetem azokat akik párkapcsolatokat tönkretesznek. Mért nem volt jó neked a férjed?? Hülye duma amit leírsz érvként.
2011. júl. 27. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!