Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy higyjen nekem?
hát így utólag nem tudom mit tehetsz, de azért lásd be sok bonyodalmat elkerültél volna ha 1. bele sem mész a haverod kérésébe 2. úgy csinálod a tesztet h melletted van a barátnőd és őt is beavatod.
ezekután talán azzal egy kicsit meg tudod nyugtatni, hogy azért vagy vele, mert szereted, eszedben sincs megcsalni őt, ha nem szeretnéd most nem is érdekelne, de kivagy nagyon és szenvedsz attól h elveszted... nemtom mondjuk az is érdekes h miért kutakodik a gépedben... én jelszavazni szoktam a beszélgetéseimet ^^ (bár inkább az öcsém mint a barátom miatt)
én nem is látom értelmét ilyeneket csinálni...
haverod haverja? Jó távoli, ismered egyáltalán, minek teszel meg neki ilyet? De ha te kémkedsz hogy a csaj megcsalná-e, akkor barátnőd miért ne nézhetne utána neked? Csak ő éppen saját hasznára.
Barátnőd részéről jogos az aggodalom. Én ha helyébe úgy kivágnálak mint a fene, már ne haragudj, csak gondold magad a helyébe. Én nem várnék magyarázatot az biztos.
18/F
Hát... Ha egy sokat csalódott lány lennék, én sem hinnék neked. Ezt iszonyú nehéz kimagyarázni.
Egyébként én is kerültem hasonló szituba, mikor a barátom egy beszélgetésben túl sok mindent látott, és félreértett, és szakítani akart velem miatta. Én akkor nem is akartam magyarázkodni, mert tudtam, hogy felesleges. Könyörögtem, hogy maradjon velem, és bebizonyítottam neki, hogy tűzön vízen keresztül mennék utána, mert csak ő kell (történt egy-két dolog, ami alkalmat adott bizonyításra). Utána sokszor kérdezgetett a dologól, és végül azt hiszem elfogadta, hogy az egész semmit sem jelentett, és csak ő kell nekem. És bármilyen hihetetlen, de az egész egyfajta lendületet adott nekünk, azóta minden jobb, mint volt, jobban értékeljük egymást.
Ja és szerintem nem érdemes azon vitázni, hogy elolvasta a naplózott fájlokat. Mert ha meg nem lett volna bennük semmi kompromittáló, akkor nem haragudnál érte szvsz. Ezzel csak még jobban felhergeled. Nincs esetleg olyan beszélgetés ami arról szól, hogy milyen jó neked vele, és hogy szereted? Esetleg az ellensúlyozná...
Sok szerencsét
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!