Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy higyjen nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy higyjen nekem?

Figyelt kérdés
Nagyon jól megvagyunk a bnőmmel 4 hónapja és tudom h sokat csalódott.Mondtam neki h bennem bízhat boldoggá teszem mert nsgyon szeretem.Msn-en fellépett a gépemre és megnézte a naplózott beszélgetéseimet és azt találta az egyik csajjal h dugni akarok vele meg becézgetem..és pont arra akire féltékeny volt.DE EZ FÉLREÉRTÉS mert én csak tesztelte egyik haverom haverjának h megcsalná e vkivel pl velem ha én akarnám.Most meg nemtom bnőmnek megmagyarázni h higyjen nekem.:(Ha elhagy belehalok:(
2009. ápr. 5. 14:07
 1/8 A kérdező kommentje:
jah s másik az h nekem nem jön be a csaj és sosem kéne csak ő hajt rám és ezt látja bnőm ezért féltékeny rám:(de most már azt hiszi én is hajtok rá:(
2009. ápr. 5. 14:08
 2/8 anonim ***** válasza:

hát így utólag nem tudom mit tehetsz, de azért lásd be sok bonyodalmat elkerültél volna ha 1. bele sem mész a haverod kérésébe 2. úgy csinálod a tesztet h melletted van a barátnőd és őt is beavatod.

ezekután talán azzal egy kicsit meg tudod nyugtatni, hogy azért vagy vele, mert szereted, eszedben sincs megcsalni őt, ha nem szeretnéd most nem is érdekelne, de kivagy nagyon és szenvedsz attól h elveszted... nemtom mondjuk az is érdekes h miért kutakodik a gépedben... én jelszavazni szoktam a beszélgetéseimet ^^ (bár inkább az öcsém mint a barátom miatt)

2009. ápr. 5. 14:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

én nem is látom értelmét ilyeneket csinálni...

haverod haverja? Jó távoli, ismered egyáltalán, minek teszel meg neki ilyet? De ha te kémkedsz hogy a csaj megcsalná-e, akkor barátnőd miért ne nézhetne utána neked? Csak ő éppen saját hasznára.

Barátnőd részéről jogos az aggodalom. Én ha helyébe úgy kivágnálak mint a fene, már ne haragudj, csak gondold magad a helyébe. Én nem várnék magyarázatot az biztos.

18/F

2009. ápr. 5. 14:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire hülye nem lehetsz, öcsém!
2009. ápr. 5. 14:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát... Ha egy sokat csalódott lány lennék, én sem hinnék neked. Ezt iszonyú nehéz kimagyarázni.

Egyébként én is kerültem hasonló szituba, mikor a barátom egy beszélgetésben túl sok mindent látott, és félreértett, és szakítani akart velem miatta. Én akkor nem is akartam magyarázkodni, mert tudtam, hogy felesleges. Könyörögtem, hogy maradjon velem, és bebizonyítottam neki, hogy tűzön vízen keresztül mennék utána, mert csak ő kell (történt egy-két dolog, ami alkalmat adott bizonyításra). Utána sokszor kérdezgetett a dologól, és végül azt hiszem elfogadta, hogy az egész semmit sem jelentett, és csak ő kell nekem. És bármilyen hihetetlen, de az egész egyfajta lendületet adott nekünk, azóta minden jobb, mint volt, jobban értékeljük egymást.

Ja és szerintem nem érdemes azon vitázni, hogy elolvasta a naplózott fájlokat. Mert ha meg nem lett volna bennük semmi kompromittáló, akkor nem haragudnál érte szvsz. Ezzel csak még jobban felhergeled. Nincs esetleg olyan beszélgetés ami arról szól, hogy milyen jó neked vele, és hogy szereted? Esetleg az ellensúlyozná...

Sok szerencsét

2009. ápr. 5. 14:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha gondolod én, mint kívül álló egy kis beszélgetés után (hogy tisztában legyek a dolgokkal) szívesen írok a lánynak iwiw-en, vagy e-mailben az érdekedben... Írj privát üzenetet, ha úgy érzed, nincs más lehetőség, de a legjobb volna, ha neked sikerülne őt meggyőzni.
2009. ápr. 5. 14:30
 7/8 A kérdező kommentje:
nem haragszok h elolvasta az összes jelszavam is tudja már a kapcsin elejétől azért hogy lássa nincs titkom.Msnre is tudja.De nem mindig van naplózva a beszélgetés és csak az volt sajnos:( meg pár jelentéktelen dolog amiben róla nincs szó.Sírt majadnem megütött a csajjal együtt mert amikor rájött a roham akkor pont ott volt az a csaj is a faluba kint akiről szó volt.Kész volt.Igaz az eset után fél nap elteltável átölelt megcsókolt és szeretkeztünk de láttam a szemébe h nem igazán hisz és mondta is.De az együttlét alatt éreztem hogy nagyon kíván
2009. ápr. 5. 14:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló vagyok. Mi is szeretkeztünk úgy, hogy estére megint dühös volt rám a barátom. Kaptam tőle rózsát is, és aznap éjszaka mégis megkövetkezett az az ominózus eset, ami miatt végül is fátylat borítottunk az egészre. Lényeg a lényeg h durva volt velem (nem fizikálisan). Szóval a lány szerintem próbál veled egyenesbe jönni, de azért egy ideig még ott lesz benne a félelem és sértettség. Mindegy mi történik, csak éreztesd vele, hogy ő neked a legfontosabb, és ha kérdez a dologról, válaszolj neki. Mindig éreztesd, hogy te még mindig kitartasz az álláspontod mellett, hogy ártatlan vagy. Ha csak hirtelen elhallgatsz a dologról, az rosszul veheti ki magát.
2009. ápr. 5. 14:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!