Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felejtsem el vagy folytassuk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtsem el vagy folytassuk?

Figyelt kérdés
Én egy 23 éves lány vagyok és megismertem egy 35 éves férfit, aki nős és gyerekei is vannak. Nagyon jól kijövünk egymással, iszonyatosan rendes férfi. Nem akartam Tőle az elején semmit csak beszélgettünk és most úgy érzem beleszerettem. Mindig utáltam azokat az embereket, akik nős vagy férfiaknál próbálkoztak, undorító dolog tönkretenni 1 házasságot, családot! Most is így gondolom és tudom, h jobb lenne, ha nem találkoznék többet azzal a férfival, de nagyon megszerettem és ő is engem. Már mondtam Neki, h hagyjuk ezt abba, mert nekem is és neki is fáj ez az egész, h nem lehet köztünk semmi, mert nős, de ő továbbra is hív, keres, azt mondja, nagyon megszeretett és nem tud elengedni. Szereti a feleségét is, de szeretné velem megpróbálni csak nem meri kockáztatni a biztos házasságát. Azt mondta, h ismerjük meg jobban egymást és majd meglátjuk mi lesz. Szeretne adni kettőnknek 1 esélyt, de ő is össze van zavarodva sztem. Sok a veszteni valója, ott van a felesége és a gyerekek. Most mit csináljak? Ne vegyem fel a telefont, ha hív? Vagy folytassuk és lehet, h lesz még vmi köztünk? De ezt már nem bírom, annyira lelkiismeret furdalásom van!! Olyan szemét vagyok, h ezt csinálom szegény feleségével!! Nem tehetek tönkre egy családot! De szeretem nagyon azt a férfit! És ő sem akar elengedni engem, mindig ő hív, ő keres. Neki is nehéz ez a helyzet. Tud vki nekem tanácsot adni? Már annyira össze vagyok zavarodva, nem tudom mit csináljak!
2009. ápr. 5. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedbe hagynám a fenébe. lehet h ő is össze van zavarodva,de akkor se korekt amit csinálni akar...
2009. ápr. 5. 13:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gyorsan felejtsd el!

Én is most próbálok véget vetni egy ilyen kapcsolatnak. Ő is nős csak náluk nincs gyerek , mi jelenleg 7 hónapja vagyunk együtt de nekem már elegem van. Addig menekülj amig még nem szereted annyira. Észre vettem hogy belém szeretett de igy se hadja ott a feleségét. Mindig csak ígérget aztán ennyi. Mindig ez van én se akartam elhinni de tényleg így van. Nagyon nehéz de menekülj mert egyre nehezebb lesz!

2009. ápr. 5. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok notlen hozzad valo pasi van. (pl. en is xD). Szerintem is hagyd. Fiatal vagy meg, es .. szerintem nem kell ismeteljelek, kifejtetted sajat magad az okokat. Plane, hogy gyerekei vannak, minel elobb "szakitsatok" hogy rendbe tehesse a hazassagat (vagy hogy ne rontsa el).
2009. ápr. 5. 14:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hagyd az egészet. Ha folytatod, mindenkinek csak rosszabb lesz.
2009. ápr. 5. 15:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon rendes lehet,ha a felesége otthon van a gyerekekkel,ő meg csajozgat.Igazad van egy főnyeremény!!!!!!!!!!!!!!
2009. ápr. 5. 17:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Teljesen 1et értek Veletek, én is így gondoltam csak nem tudom......., elbizonytalanodtam, összezavarodtam és kíváncsi voltam mások véleményére. Látom 1 sorstársam is írt(14:02), igen, igaz tényleg 1re nehezebb lesz, jobb még most míg nem lesz késő.... Köszönöm a hozzám való pasinak(14:53) :) is a válaszát! Aranyos vagy :) Utolsó! Köszi, ez tényleg teljesen igaz, amit írtál! Lehet mégsem 1 főnyeremény, csak annyira beleszerettem. Köszönöm szépen még1szer a válaszokat! Megerősítettetek abban, h "szakítanom" kell vele. Bár már mondtam neki, h fejezzük be, mert ez már nekem nagyon kellemetlen, h ott van a felesége + a gyerekek, de mégis mindig hívott, keresett. Most határozottabb leszek. Köszi Mindenkinek!! Sziasztok
2009. ápr. 5. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!