Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig szeretem! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel egy évvel ezelőtt jártam 5 napot, de nagyon megbántottam. Azóta a szemébe se merek nézni, és egy szót sem beszéltem vele! Azóta már lett egy másik barátja vele fél éve jár, de én még mindig nagyon szeretem!

Mit csináljak?

2011. júl. 25. 12:42
 1/4 dukai regina ***** válasza:
44%
na kezdjük ott egy éve volt elb**tad akkor nem tudtál rá gondolni hogy a lánynak ez rosszulesett? a többi lány nevében is szánalmas vagy a többi pasival együtt ha azt hiszitek tiétek a világ ha azt hiszitek ha megbántjátok a lányt még ő fog utánatok menni ha szakítottatok és vége akkor nem kell utána menni mert nem érdemes mert felesleges nem akkor kell gondolkodni mikor már vége és el lett rontva minden hanem mikor még az minden szép és jó és ennyi szánalmas alak vagy mint az egész pasi
2011. júl. 25. 12:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Vágd le a heréid!
2011. júl. 25. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy megbántad?? Hogy szakítottál vele???

Most már nem sok esélyed van. Van másik barátja, ezt buktad.

2011. júl. 25. 13:13
 4/4 anonim ***** válasza:

dukai regina

Egyetértettem volna veled, de te is csak olyan van, aki néhány ember alapján egy egész nemet képes elítélni. Nem mondom, hogy roszabb vagy ezeknél, de ez nem túl pozitív. Azt mutatja, hogy semmit nem tudsz az emberekről. Pedig csak a fájdalom beszélt belőled.

2011. júl. 25. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!