Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félreléptem, van még értelme?
Hát már késõ bánat :(
Nem ismerem a barátnõd, nem tudom milyen, de az biztos hogy ha nekem barátom/párom/férjem megcsalna kiadnám az útját. Nem az, mert mindenkinek jár egy második esély, és kell a megbocsájtás, de mi a garancia, hogy ha egyszer megtette, megteszi még egyszer( még ha részegen is)
Nem kifogásként mondtam, hogy részeg voltam, csak hozzátettem... Józanon eszem ágában sem lett volna ilyet tenni. Ő az első, aki ennyire megfogott, nem engedhetem útjára, kell nekem. Annyira azért nem, hogy egyik kedves válaszoló írta, hogy kússzak a lábtörlője alá, azért attól, nézhettek bármennyire szenyának, vagy "köcsögnek", a gerincem megtartom, és nem adom lejjebb... Akkor elvesztem inkább, mintsem annyira alázatos legyek.
Amúgy köcsögnek nem érzem magam, az a meleg kapcsolatokban a befogadó fél, én pedig kedves tudatlan válaszoló...El kell, hogy keserítselek...Vigyázz, fájni fog...Hetero vagyok!
Amúgy mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat, de érdemleges tanácsot még nem kaptam, hogy mit tehetnék...
Hát én is azt mondom, hogy ez egyáltalán nem jó dolog
De ha tanács kell akkor talán elmondhatom a saját tapasztalataim alapján, megválik nálad beválik e
nos én nő vagyok, de én is megcsaltam a párom(nem részegen)
Rögtön szakított a párom, de én nem bírtam nélküle
Így jöttem rá mennyire fontos ő nekem, és ezt a tudtára adtam
Mivel már mind a ketten felnőtt, érett emberek vagyunk, lrendesen leültünk beszélgetni és megbeszéltük ezt a dolgot
Persze nagyon rosszúl esett neki, de elmondtam hogy mennyire megbántam és hogy többé nem fordul elő, s így is volt utána és így is fog maradni
Tehát nálunk ez segített, nem tudom egyebet mit modnhatnék, ha valóban szeretitek egymást akkor együtt maradtok
Én sok sikert kívánok hozza, és azt mondom többet inkább ne igyál vagy ha igenis semmiképp se csald meg őt, mert látod ilyenkor derül ki hogy mennyire szereted
Hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!