Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért szeretitek a lányos pasikat? (LENT magyarázat)
Mármint, én nem a lelkületre gondolok, mert bár nem vagyok a nyálas romantikus pasi, de tisztelem a nőket és fontosak nekem az érzelmeik, akár butaság, akár nem.:) Szóval meghallgatok mindent és ott vagyok lelki támasznak...DE pl vannak ezek az emo-s pasik, meg most ez a divat hogy a csávónak a bicepsze akkora mint másnak a csuklója. Sose értettem, azt hittem egy lánynak fontos az hogy biztonságba érezze magát a párja meelett, minden téren.
Hát ha most jön 3 kötekedős cigány nem hiszem, hogy a szemébe nyalt kisfiú fog megvédeni a nemi erőszaktól, akinél még a ti vállaitok is szélesebbek ;) Szal őszintén akkor most mi is a támpont ?:O (mert aki szeretne kedveskedni nektek még az se érti hogy mivel kéne...nemcsoda hogy feladják:D )
Te a vékonyt állítottad párhuzamba a lányossal. Nem veszed észre?
Engem mondasz kétségbeesettnek? Ne magadból indulj ki pancser. Te kezdtél el itt sírni. Ezek szerint nem kellesz a lányoknak? És ezt az emosokra fogod?
"mert azt hiszed hogy halálosan ott vagy a témában"
Ezt pont te mondod? :) Mert te nagyon ott vagy, igaze?!
"Szánalmas ez a próbálkozás, hogy minden szavamat kiforgatod és bepróbálsz vele oltani:D "
Csak az igazság fáj neked, amivel én szembesítelek téged. :) Nem tehet róla, ez van. Hiába vitatkozol a tényekkel, attól még azok nem fognak megváltozni.
fú attól mépg h valaki emós nem vagdossa az ereit és nem bőg mint ti -.- asse tudjátok h mi az az emo
mindig csak h érvagdosás -.-
b*szátok meg az emo egy életérzés -.-
és vannak akik csak emo-snak néznek ki
de belül nem emosak mindet azzal piszkáljátok h érvagdosós emos g*eci már felhuzom magamat ezen
csak irigy minden fiu h a csajoknak az emo pasik jönnek be nempedig az ijen kis gernyák -.-"
ha választanom kéne 100000000000000ft,hejes pasi,villa,luxus ház és kocsi egy emo pasival szemben akkor az emo t választom!!!!!!!!!!
ne gyertek azzal h mijen kis véznák!
LEGALÁBB nem ijen hájas disznók mint 1esek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!