Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, miért szeretitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért szeretitek a lányos pasikat? (LENT magyarázat)

Figyelt kérdés

Mármint, én nem a lelkületre gondolok, mert bár nem vagyok a nyálas romantikus pasi, de tisztelem a nőket és fontosak nekem az érzelmeik, akár butaság, akár nem.:) Szóval meghallgatok mindent és ott vagyok lelki támasznak...DE pl vannak ezek az emo-s pasik, meg most ez a divat hogy a csávónak a bicepsze akkora mint másnak a csuklója. Sose értettem, azt hittem egy lánynak fontos az hogy biztonságba érezze magát a párja meelett, minden téren.

Hát ha most jön 3 kötekedős cigány nem hiszem, hogy a szemébe nyalt kisfiú fog megvédeni a nemi erőszaktól, akinél még a ti vállaitok is szélesebbek ;) Szal őszintén akkor most mi is a támpont ?:O (mert aki szeretne kedveskedni nektek még az se érti hogy mivel kéne...nemcsoda hogy feladják:D )

2011. júl. 25. 02:23
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
49%

Talán azért, mert a mai világban az agy már sokkal nagyobb előny, mint a fizikum :P Ennyi. A fizikum a "gyengék" fegyvere, akik mást nem tudnak felmutatni, a verekedés mindig csak végső megoldás egy intelligens embernek (vagy még az se).

Egyébként bármilyen kigyúrt vagy Mr. Izom, megnézném hogy védenéd meg a barátnődet egy csapat cigótól... szerintem kb. ugyanúgy, mint a "szemébe nyalt hajú kisfiú".

2011. júl. 25. 08:38
 12/34 anonim ***** válasza:
mert a hülye tizenéves pi.csáknak ez kell
2011. júl. 25. 08:41
 13/34 asdface ***** válasza:

fél 3 kor mi más jutna az ember fiának eszébe ? :D

Meg hogy az ész dominál? :D

Mikor minden második szerencsétlent felvesznek egyetemre, közbe meg egyre több a "gyártási hiba". :D

Én egyik kategóriába se tartozom én képviselem az aranyközéputat.

2011. júl. 25. 09:05
 14/34 anonim ***** válasza:
49%
Az egyetemnek mi köze az észhez? :)
2011. júl. 25. 09:09
 15/34 anonim ***** válasza:
Azért mert a lányos fiu olyan mint egy lány (kb) és te is sokkal könnyebben jösz ki a saját nemeddel
2011. júl. 25. 09:42
 16/34 anonim ***** válasza:

ez baromság...az ilyen nyálkupacok (emo-s hülyegyerekek) max csak ugyanolyan hülye libáknak kellenek.bár 1.,számomra a külső nem sokat dominál.2.,lehet én vagyok régimódi,de nekem FÉRFI kell!!

ennyi

16/L

2011. júl. 25. 10:04
 17/34 napietus ***** válasza:
én nőként sem értem, mi tetszik nekik az ilyeneken :D ha nőtársaságra vágyom, ott van a 2 hugom, az anyukám, a barátnőim, partnernek a férfiakat preferálom :D
2011. júl. 25. 10:56
 18/34 A kérdező kommentje:

8.38 látom kissé szövegértési problémákkal szenvedsz. Ki beszélt itt az izomagyról? egy emos,vagy imos vagy mit tudom én milyen kis p.csnek meg biztos van agya, hogyha a legnagyobb problémája az életben, hogy látott egy halott virágot. Hát bocs.. nem vagyunk mi érzéketlenek.. de elég lassan mozogna a világ ha mindenki meg állna egy gaznál sírni ami elszáradt.

Másik, nem vagyok mr. izomagy 16 éves vagyok, de azért van egy kiállásom és dolgozom a további változáson, mellesleg 16 évesen 2 érettségim van eddig, úgyhogy talán az intelligenciámat hiába fikázod. Miért zárja ki neked az ész az erőt? Biztos te is egy ilyen imos kisfiú vagy, és úgy felzaklatott az egész, hogy próbálsz akárhol fogást találni rajtam/tunk? :):)

2011. júl. 25. 12:46
 19/34 anonim ***** válasza:
nem buknak a szőrre
2011. júl. 25. 14:55
 20/34 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező!

Nem kell itt fogást keresni, mert eleve baromságokat írsz. Te okoskodsz amikor egy nem létező dolog miatt bőgsz itt?

A nőknek az izmos férfiak kellenek. Ha nincs izom, akkor megelégednek a hájjal is. (Biztos elzárt helyen élsz egy kis lyukban hogy ezt nem tudod.)

Ki a szаrt érdekel az érettségid? Ma már majdnem mindenkinek van (előrehozott is). Még a magadfajtáknak is. Szánalmas, hogy ilyesmivel akarsz villogni.

2011. júl. 25. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!