Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok hosszú kapcsolatban!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hosszú kapcsolatban! Milyen gyakran beszéltek a párotokkal, kb hány hívás-sms naponta?

Figyelt kérdés
Lassan 4 éve vagyok a barátommal és észrevettem, hogy a veszekedéseink legtöbbször azért törnek ki, mert ő nem jelentkezik.. mondjuk minden másnap jut eszébe hogy jelentkezzen, legtöbbször csak az én üzeneteimre válaszol, vagy visszahív, de magától ritkán jut eszébe. Én sem bombázom üzikkel vagy hívásokkal, mondjuk napi 2x jelentkezek, nem látom értelmét többnek mikor neki nem jut eszébe még annyit sem. Hiába vitatkozunk egyszerűen látom rajta, hogy nem érti mi a probléma. Ezért szeretnék egy kis perspektívát, lássam mások hogy állnak ezzel.:)
2011. júl. 24. 15:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

mi 3 éve vagyunk együtt,ha külön töltjük az éjszakát,ami minden 7köznap így van,legalábbis a nyáron kívül,akkor reggel vagy délelőtt sms,este pedig teló(ingyen beszélünk).

de van olyan,h csak vmi végre sikerül(vizsga az egyetemen,végre találtam ruhát egy bálra :) ...) és írunk egymásnak egy sms-t

teló napközben nem,mert suliban vagyunk mind2-en,igaz 250 km-re egymástól

am a kapcsolatunk elején rengeteget sms-eztünk,volt hogy 1 hét alatt lefogyott a kártyám,pedig 10 ft-ért írok sms-t

18/L,22/f

2011. júl. 27. 14:08
 12/14 anonim válasza:
Én legszívesebben többször is sms-t írok, hívom is, csak úgy "gondoltam Rád" módon, ő sokkal lazább, emiatt sokszor visszafogom magamat, de rosszul esik. Pedig szeret engem, már kértem is, hogy nekem erre szükségem van, ugyanis naqyon korlátozottan tudunk találkozni, olyankor pár napig többet ír, de ztán megint lanyhul. Egy éve vagyunk együtt, 38 F
2011. júl. 27. 15:35
 13/14 A kérdező kommentje:
hat egy elozo kerdesre valaszolva, nem..mi csak hetente 2-3x tudunk talakozni, tavolsagi okok miatt. egy masik komment miatt hozzateve pedig: nekunk ingyencsomagunk van, vagyis o ingyen hivhat engem. ezert is zavar hogy nem igazan teszi...nem akarok en minden nap 2 orat beszelni, de azert egy hogy vagy mi ujsag nem esne rosszul foleg hogy nem kerul semmibe. :)
2011. júl. 27. 16:16
 14/14 A kérdező kommentje:
*talalkozni
2011. júl. 27. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!