Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinaljak? Kb.7 honapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak? Kb.7 honapja vagyok egyutt baratommal.

Figyelt kérdés
De valahogy mar nem rzem azt mint a legelejen, vagyis tartok hozza meg minden, de ha vele vagyok mar nem vagyok olyan boldg, nem erzem hogy annyiraszeretne vagy esetleg en ott, vagyis olyan megszokot mar.De ma voltam iskolakirandulason ahol megismerkedtem egy sraccal, nagyon sokat dumaltunk es jol kijottunk, vegre ugy ereztem magam hogy ujjbol boldog vagyok, es maskulonben is nagyon tetszik a srac, es en is neki (mondta), o jarna is velem ha minden igaz csakhogy nekem ott van az a 7 honapos kapcsolat. most mit csinaljak? szakitsak es menjek bele egy uj kapcsolatba mert az lehet hogy jobb lesz. vagy en szakitsak es felejtsem el a sracot. {mivan ha o csak kihasznalna es a mostani baratom tnleg szeret csak en nem erzem mar hogy szeretne?} segitsetek plz. {16/l} jah igen maskulonben mostani baratom 19 eves az uj srac meg 17
2009. ápr. 4. 22:57
 1/9 A kérdező kommentje:
+ ugy erzem hogy amostani kapcslatba kihulltek egy kicsit az erzelmek, vagyis sok minden idegesit benne ami eddig nem ideegsitet, mindig ha valami nem tetsizk neki amit csinalok pl.ha nem megyek hozza mert faradt vagyok akkor o nem jonne hanem elekzid hogy megy csajozni. ez persze nem hinnem hogy igaz de a bizalmamat megrenditete hiszem egyszer mar amugy is megcsalt,
2009. ápr. 4. 23:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
jól gondold át mit csinálsz! Én ugyanígy jártam. Ott hagytam 3 éves kapcsim,és az uj sráccal nem ugy jött össze a dolog,ahogy képzeltem. Persze az elején ő is aranyos volt,meg mnden,de megbántam h kiléptem a biztos kapcs.ból.
2009. ápr. 4. 23:06
 3/9 A kérdező kommentje:
de kulonben is gondolkoztam az uj srac megjelenese elott azon hogy mar nem olyan jo vele mitn regen. mar nem erzem ugyanazt a nagy fellangolast erte mitn regen:(.. es kulonben is nagyon szokszor vszekedtunk es a 7 honap alat kb. 15szor volt szakitas igaz csak par napos
2009. ápr. 4. 23:09
 4/9 anonim válasza:
83%
Sztem ne hagyd ott.Valószinű ez a hosszú kapcoslat kicsit kihült de az érések mélyek hiszen ha nem lenne eltudnál szakadni.Nekem ugyenz volt egy hónnapal ezelött mikor 8hónap volt barátommal és tökre kiaakdtam de aztán minden jó lett vannak holt pontok.
2009. ápr. 4. 23:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
16 éves vagy,előtted az élet :) 7 hónap nem a világ. főleg hogy volt pofája megcsalni téged. én a helyedben szakítanék.
2009. ápr. 4. 23:10
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
a 23.10es vagyok, 23.06-os kérlek dobj rám egy emailt. tanácsot kérnék.
2009. ápr. 4. 23:12
 7/9 A kérdező kommentje:
a megcsalas nem most vtl haem kb. masfel honapja, megbcsajtotam. de azota hidgultunk ugy el egymastol, o mindenen hisztizik barmit csinalok nem jo. de o magat tokeletesnek hiszi minden teren
2009. ápr. 4. 23:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

nem érdemel meg téged ez a hapsi. van egy mondás: szép volt,jó volt, elég volt.

nem az számít mennyi időt töltöttetek együtt, hanem hogy mit érzel, mi a jó neked ebben a kapcsolatban, mennyire épít téged az ami kettőtök között van. hogy egyáltalán szereted e vagy csak azért vagy vele mert félsz az egyedülléttől... talán próbáld meg megbeszélni vele. ha nem megy, tedd meg az első lépést.

2009. ápr. 4. 23:24
 9/9 A kérdező kommentje:
az a baj hogy sex is volt a kapcsolatba , vagyis vele veszitetem el, es azert tartok hozza de nem vagyok mar szerelmes bele, foleg azota hogy egyszer o reszeg volt es oszevesztunk de en nem tudtam hogy reszeg es anyira felhuztam magam ezek hogy rosuzl leetm es mentot hivtak hozzam, es o nm is emlekezet smire es nem is nagyon erdekelte a dolog, azota kiszeretem belole, letsiz adjatok meg valasozkat es kosiz szepen ediogis midnekinek
2009. ápr. 4. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!