Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátommal? Mindig itthon ülünk
még csak 1 hónapja járunk és nem akarok szexelni még vagy hogy mindig ágyban legyünk előtte kéne szerintem több közös program
vagy ti hogy vagytok ezzel?
ha az elején nem csinál valami programot a barátot,akkor a jövőben egyáltalán nem fog!!!!!!!!!!!!!
..szerintem szexelj vele jobb programod úgysem lesz!!!!!!
17:14-esnek igaza van abban hogy ha már most a kapcsolatotok elején ilyen veled akkor később még inkább ilyen lesz.De azzal nem értek egyet hogy feküdj le vele csak azért mert mást nem lehet vele csinálni.Pláne ha te még nem akarsz.
Nem is értem hogy jöttél össze vele ha ilyen otthonülős típus.
Én a magam részéről nem jósolok hosszú jövőt ennek a kapcsolatnak,de azért próbáljátok megbeszélni ezt a dolgot.
szerintem ne egy nő szórakoztasson egy pasit, még nem vagy bele annyira szerelmes, így most küld el a jó fenében, az előttem szólóknak igaza van, ha most ilyen később sem fog változni
azt meg sose hidd, hogy azért mert lefekszel vele másképp lesz bármi, mert ez hazugság, csak kihasználna
most szakíts vele mert később rosszabb lesz
Kérdezőnek:
Mert miket szoktatok csinálni? Meg mielőtt összejöttetek mit csináltatok? mert gondolom előtte azért csak randizgattatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!