Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel lepjem meg? ötleteket lécci

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lepjem meg? ötleteket lécci

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és 1,5 hónapja nem láttam a barátomat, mert eljöttünk nyaralni és egy kicsit elhúzódott. Mikor majd találkozunk szeretném meglepni valamivel, de nincs túl sok ötletem. Nem adnátok ötleteket??
2011. júl. 24. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Hol nyaraltatok??

Szerintem örülni fog neked ajándék nélkül is.

2011. júl. 24. 14:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát ez a kapcsolatotoktól is függ... ha elég előrehaladott, meglephetnéd egy sok újdonságot tartalmazó orbitálisannagy szexel... Én ennek örülnék :D Ha nem tartotok még itt, vegyél neki valamit amit szeret... PL. a sör finom :) De ha szeret csokit zabállni akkor abból is lehet különlegeseket találni... Ha szoktatok együtt fürdeni, vehetsz neki valami jó fürdőhabot, ha szereti ha megmasszírozod akkor egy jó masszázsolajat( és természetesen a vele járó masszázstse felejtsd el ) :D Szóval lehetőségek tárháza. Tényleg attól függ hogy ő mit szeret, és ezt csak te tudhatod... :) Remélem segítettem :)

16/F

2011. júl. 24. 14:03
 3/9 A kérdező kommentje:
biztosan igazad van :) de én mégis szeretném meglepni valamivel :D
2011. júl. 24. 14:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Domaa: köszi :)segített egy kicsit
2011. júl. 24. 14:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sétálgassatok :P és amikor leültetek és kettesben vagytok akkor próbáljatok ki valami újat :) amit még nem csináltatok :)
2011. júl. 24. 14:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Milyen dolgokra gondolsz?
2011. júl. 24. 14:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja, mindenképpen ugorj a nyakába vagy minimum öleld át amikor először meglátod, és olyan romantikusan suttogd a fülébe hogy "Szeretlek" :)
2011. júl. 24. 14:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Milyen dolgokra? hmm....hát ezt nektek kell tudni....például csak mondhatod neki suttogva hogy "Mit szólnál hozzá ha csinálnánk valami újat?" :) de attól függ miket csináltatok eddig.....mert ha már majdnem minden volt akkor nem sok a választás és lehet hogy nem is ez lenne a legjobb ötlet :P viszont ha még nem volt sok minden akkor finomabb újításoknak amit teis szívesen csinálsz biztos örülne :)
2011. júl. 24. 14:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Vagy csináljatok olyan dolgokat ami ritkán történik :) esetleg kényeztesd egy kicsit :) simogasd...puszilgasd...ilyesmik :P
2011. júl. 24. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!