Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egy srác szépnek lát, és bókol, de nem akar komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác, sztem én is tetszem neki a bókjai miaat, de azt mondta nem akar komoly kapcsolatot. Nem egy Adonisz, nekem is csak természete tetszik nagyon. Én összejönnék vle, de csak szexet akar, mert 3 éve volt egy barátnöje, és még azt nem heverte ki. Mit tegyek hogy ne csak egyéjszakás kalandot akarjon, hanem kapcsolatot? Már 1 éve ismerem, de régen csak haverkodtunk! Ö 23/srác, és 16/L.

Segítttssséégggg! Fontos lenne, és szeretem öt.

2009. ápr. 4. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Szűz vagy még?
2009. ápr. 4. 21:34
 2/7 A kérdező kommentje:
nem:) és volt egyélszakás kalandom, de most kapcsolatot akarok. Hogy vegyem rá hogy azt akajon tölem? Rengeteget beszéltünk a szexröl már, hogy ö hogy szokta és én hogy. És nekem is tetszett az övé, és neki is az enyém!
2009. ápr. 4. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát ez eléggé "necces".

Nem tudni egy éjszakán túl megy-e a dolog, szerintem meg kell beszélni előre, de úgy látom, Te meg fogod kockáztatni ezt a dolgot, mert be vagy indúlva.

2009. ápr. 4. 21:41
 4/7 A kérdező kommentje:
ha azt mondjátok ha lefekszek vele, és akkor se lesz kapcsolat, akkor nem megyek bele.ezért kérdem...
2009. ápr. 4. 21:46
 5/7 A kérdező kommentje:

jah azt mondja semmiképp se akar kapcsit, de csak rá lehet venni valahogy

pl: nagyon jó lesz kettönk között a szex, nem?

2009. ápr. 4. 21:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor Ő őszinte ember, Te meg jól látom kockáztatni akarsz:-(

Lehet, hogy meghódítod, és ...

De sok esélyt nem látok.

2009. ápr. 4. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem akar mást csak szexet,és szerintem van még pár lány akikkel összejár.Szeretné élvezni az életet kötöttségek nélkülNem is baj,hisz fiatal.Jól gondold meg,h belemész -e a dologba,mert fenn áll a veszély,h beleszeretsz,akkor viszont nagyon rosszul fogsz kijönni ebből a dologból.Rávenni nem is lehet szerintem,de nem is érdemes egy kapcsira,mert nem mondana le a szabad életről.Okos légy,jól gondold meg.
2009. ápr. 5. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!