Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van remény erre a kapcsolatra? (egy szomorú, és segítségre váró 20/L)
Együtt nyaraltam egy hétig Balatonon haverokkal és egy 25 éves sráccal,akivel megtetszettünk egymásnak szemmel láthatóan,és külsőleg is érzékelhetően,nagyon jól éreztük magunkat,viszont most hazajöttünk és megtudtam(még ott,barátnőm mondta),hogy neki van egy 4 éves kapcsolata:ott nem is érdekelt a flört kedvéért,viszont most hogy 3 napja itthon vagyunk furcsa módon nálam ez az érzés túlmutat a nyári kalandon és hiányzik,és éreztem az elválásnál,hogy ő se akarja ezt a dolgot menni hagyni:(mennyi az esélye,hogy ha minden visszazökken a régi kerékvágásba neki;meglátja a barátnőjét,hogy akkor nem felejt el engem és felkeres?
Arra gondoltam,hogy ennyi év után lehet hogy a kapcsolatuk már olyan mély baráti viszony lehet..de vajon nem fogja ezt felrúgni miattam?vagy legalábbis nem ennyi idő alatt jut el a döntéshez hanem akár ez 1 évet is igénybe vesz hogy áthangolja magát rám?:( vagy lehet hogy már a napokban fog keresni?
Nektek mi a véleményetek,tapasztalatotok?
Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudlak, de ha te semmilyen formában nem fogsz nála jelentkezni, akkor szerintem ő sem fog. Miért van ez így? Mert a férfiak kényelmesek. Ha egy 4 éves kapcsolatban el tud menni 1 hétre a barátnője nélkül nyaralni, akkor szerintem ott lehet esélyed. Most biztatnálak. ha meg sem próbálod nem is sülhet ki belőle semmi. Arra válaszra azért készülj fel tőle, hogy: "Azt hiszem félreértettél"
F/28
Abból kiindulva, hogy vígan flörtölt veled, szerintem nem nagyon tiszteli a jelenleg kapcsolatát. Lehet tényleg hullámvölgyben van éppen a kapcsolatuk, és hogy most kellett neki egy kis függetlenség. De az is lehetséges, hogyha hazaért azonnal bűntudatot érzett a történtek miatt és próbálja ezt jóvátenni a jelenlegi barátnőjénél, téged pedig ki akar verni a fejéből, mint valami rossz döntést.
Viszont ha továbbra se törődik a kapcsolatával van esélyed. Szerintem is a legjobb lenne, ha megkeresnéd és dumálnátok. Abból kiderülne, hogy érez.
VISZONT ne mond, hogy nem érdekel az ő kapcsolata.
Egy, a fiúhoz hozzátartozik a múltja is, és a jelenje is, és vagy ezzel együtt fogadod el, vagy sehogy. Ha nem vagy tekintettel a barátnője iránti érzelmekre, akkor meg se érdemled a srácot.
Kettő, csakis a kapcsolatából tudod megítélni, hogy húzni fog-e hozzád vagy sem. Magyarán, ha rossz a kapcsolatuk, akkor a karjaidba fog rohanni, ha viszont jó, akkor lazán elfelejt téged örökre a srác...
Ne légy önző! Mert ha úgy gondolkozol ahogy eddig, akkor nem érdemled meg a srác szerelmét.
Szerintem meg kicsi lány legyél Ember, és ne akard szétrombolni két ember négy éve! tartó kapcsolatát.
Plusz gondolj arra is: tényleg nagy öröm, és dicsőség lenne, ha elhagyná a barátnőjét, összejönne Veled? Könnyen lehet, hogy akkor pár év múlva te kerülnél a dobott lány szerepébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!