Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarhatja ez a párom?
Elég kacskaringósak felül a fogaim...alul szépek de fölül...mosolyogni is csak visszafogottan merek pedig elvileg szép a mosolyom.
Nincs pénz az ilyenre hogy fogszabályzó...pedig szeretnék én , de erről igazán nem tehetek hogy hogy állnak a fogaim.
A lehető legtisztábban próbálom tartani a fogaim, egészségesek is..Kérdés hogy ez elég?
16/L
Párodat kérdezd. Van akit amúgy nem zavar.
Különben a fogszabályzóra lehet spórolni ha ennyire rosszul érint, nekem is gyűjtögettek rá anyáék, mert mi se vagyunk gazdagok. Most szépek is, pedig nem volt egy sétagalopp rendbehozni, nekem 4 évig volt... :S
20L
Gondolom a párod is hasonló szociális közegből származik,mint te,uh nem fogja ez zavarni.
Ha meg nem abból való,akkor csengesse ki neked a fél millás fogszabályzót,ha zavarja.
01:25
Én is így hallottam.
Egy próbát megér!
Ha ennyire zavar, hogy igy allnak a fogaid akkor szerintem tegyel ellene. Pontosan nem tudom, de szerintem annyira nem draga egy fogszabalyozo.
Ha mosolyogni sem mersz, akkor csinaltasd meg.
Nem kell feltetlenul magan dokihoz menni, SZTK-val is meg lehet csinaltatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!