Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem tudom mit érzek valójában.
Nyár elején összejöttem a tíz évvel idősebb pasival, akit már régóta szerettem. Ő az elején semmi jelét nem mutatta annál, hogy csak egy éjszakára kelletem neki, sőt...az első köztünk szörnyű volt, még sírtam is mert nem nagyon akartam.
Eltelt kis idő, kezdett tényleg érdeklődni utánam...1 hét múlva nyaralni mentem és (mivel fiatal vagyok és buta) füveztünk, lefeküdtem egy fiúval aki iszonyúan tetszett nekem...de nem is emlékeztem rá másnap, mert ha magamnál vagyok, biztos nem teszem meg!!!
A pasim (miután bevallottam neki mi történt) megbocsátott nekem, együtt vagyunk. A másik fiú eltűnt a színről, nem érdeklem...és csak a napokban kezdtem szörnyen összezavartnak érezni magam...
Talán múlik el a szerelem, és azért van sírógörcsöm mikor az a másik eszembe jut?...
Én 18 vagyok, a barátom 27...
Kérlek adjatok tanácsot, de ne ítéljetek el mert bőven volt részem lelkiismeretfurdalásban!
:(
...de ő volt a nagy szerelmem és talán még most is ő az...csak össze vagyok zavarodva...:(
És ha ő nincs mellettem, egyedül maradnék...a másik fiúra nem számíthatok.
Jajjj nem tudom.....:((
De köszi!!!
Köszi első válaszoló!
És hát....nem tudom...te talán szűz vagy, és még soha nem követtél el egyetlen hibát sem, amit aztán beismertél és bűnhődtél is miatta eleget....lehet....:PPPP
Nem úgy szólt a kérdés, hogy: "Elmesélnétek a tapasztalataitokat ezzel meg azzal kapcsolatban?", hanem úgy, hogy.......
Szóval érted....
És hát az a sajnos, hogy egyetlen hibát ennyire lealacsonyítónak tartanak páran...
Persze nem mintha szép lett volna tőlem, de mégis...nem az a tanács, mikor elítélnek, azt megteszem saját magam, nem kell más hozza....
Csak ennyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!