Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Mia véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mia véleményetek a fiús külsejű csajokról?

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 16:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%
UNDORÍTÓ!
2011. júl. 23. 17:00
 12/19 A kérdező kommentje:

OK, fölfogtam, hogy undorító, nem kell még többször leírni.

Inkább azt, hogy miért?

2011. júl. 23. 17:01
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
például mert én a nöies lányokat szeretem, ha olyat szeretnék aki fius akkor beállnék ratyinak
2011. júl. 23. 17:02
 14/19 anonim ***** válasza:
69%
nahát ez tényleg fuj
2011. júl. 23. 17:02
 15/19 anonim ***** válasza:
52%
Én nem szeretem a rövid hajat. A kockás ing még elmegy, de az se mindegy, hogy milyen. Egy fiú legyen fiús viselkedésű, egy lány lányos, de ne r.bancos, tehát ne nyérvogjon mindenért, de azért ne legyen olyan "húdekeményvagyok" stílusú, meg bunkó.
2011. júl. 23. 17:03
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

Nekem max. akkor jöhet be, ha 1-2 nagyon nőies dologgal kompenzál. De ezt nehéz eltalálni, hogy meglegyen az összhang.

Az a baj, hogy ha nem néz ki nőnek, akkor egyszerűen nem indítja be az ösztönt, átsiklik felette az ember szeme.

Talán megismerkedés után van esély, ha a feromonjai passzolnak, és beindítanak.

De ami ekkor is akadály lehet, az a társadalmi megítélés, a többiek véleménye, hogy mit szólnak, ha egy ilyen "lánnyal" jelennék meg.

2011. júl. 23. 17:30
 17/19 anonim ***** válasza:
75%

Úgyse fogsz választ kapni a miértre, mert nem lehet megmagyarázni, hogy miért tetszik, vagy nem tetszik valami. A nő nézzen ki nőként. Ennyi. Ez így működik már sok ezer éve. :D Ez tetszik nekünk és nem tudjuk megmondani miért. Csak. Ez van belénkkódolva.

21f

2011. júl. 23. 17:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valakinek tetszik. De a többségnek valószínűleg azért nem, amiért neked se tetszene egy hosszú hajú, rózsaszín szatén cuccokat hordó fiú.
2011. júl. 23. 18:16
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy eza fiúknak szól de muszáj írnom. Egy lány/nő azért nő hogy nőies legyen. Öltözködjön csinosan és szexin. Ügyeljen a hajára, ne legyen csapzott. Mert egy nő NEM férfi. És nem kell ahhoz plázacicának lenni, hogy egy lány nőies legyen. De sajnso a ma világban alig akad lány, aki annak is érzi magát.
2011. júl. 23. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!