Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Könnyü nőcskének néz a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyü nőcskének néz a barátom ha egy este alatt kétszer is lefeküdtem vele?

Figyelt kérdés
Addig könyörgött hogy nem tudtam neki ellenálni, de nagyon félek hogy csak a szex miatt van velem, és főleg ezek után.
2011. júl. 23. 13:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a normális az a reggel, este, éjszaka.
2011. júl. 23. 14:07
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
hat ez szornyu.. kétszer is??? :D
2011. júl. 23. 14:19
 13/21 A kérdező kommentje:
Az első háromnak köszönöm a választ, azért csak akad egy néhány normális ember aki nem hordja le rögtön azokat akik még nem teljesen érettek ami a szexuális életet illeti. Inkább azok a siralmasak és bunkók akik rögtön lehordják az embert, mert meg mert kérdezni egy furcsa de KOMOLY dolgot amitől tart. Na de mindegy, elkell ezeket a barmokat is viselni... :D
2011. júl. 23. 16:04
 14/21 anonim ***** válasza:
69%

ma 16:04

A támadás a legjobb védekezés... ;)

Aki nem érett a szexuális élethez, az ne d.gjon. Akinek majdnem 2 éve van kedvese, és nem tegnap kezdte, az ne mondja, hogy éretlen a szexuális élete, mert akkor ott valami gáz van...

2011. júl. 23. 16:08
 15/21 A kérdező kommentje:
2 éve együtt vagyunk de az ilyen dolgokat csak pár hónapja kezdtük... :)
2011. júl. 23. 17:11
 16/21 anonim ***** válasza:
84%
nem bantani akartak ők se.. de ez miért nem normalis, h egyszerre kettőt??? tulreagalod
2011. júl. 23. 18:41
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, hogy én mit nem adtam volna azért, hogy a barátom képes legyen rá egymás után többször is? :) Neeeem vagy attól könnyű nőcske. Akkor lennél az, ha más pasasokkal is incselkednél és mindenki könnyedén megkaphatna. Egyébként a szexet meg tudná oldani más módon is, nem feltétlenül kell ahhoz egy darab lánnyal 2 éve kapcsolatban lennie, ha érted, mire gondolok.
2011. júl. 23. 19:20
 18/21 anonim ***** válasza:
68%

tényleg gáz, hogy arra használjátok a gyakorikérdést, hogy másokat szivassatok a válaszaitokkal :)

amúgy szerintem egyáltalán nem gáz..:) csak bátran ;) nem hiszem, hogy csak a szex miatt van veled..ha 2 éve együtt vagytok, és csak pár hónapja éltek szexuális életet, akkor ha csak a szex miatt lenne veled, elhagyott volna pár hóap, fél év, vagy akár 1 év után is lelki sérelmek nélkül :) de még mindig együtt vagytok szóval ilyenen ne parázz!:)

2011. júl. 31. 13:10
 19/21 A kérdező kommentje:
Hát azért már egy jo párszor szakitottunk,de ha összesen vegyük akkor már 2 éve igy ügyezgetünk. De azt vettem észre hogy amióta lefeküdtünk egymással csak azt akarja tőlem és semmi mást, már nem olyan velem mint régen.
2011. aug. 1. 17:02
 20/21 anonim válasza:
Vannak olyan nők akik egy nap 5x-6x lefeksznek a barátjukkal. Dehogy fog annak nézni.. Akkor lennél könnyű vérű nőcske ha az első találkozásnál engednéd hogy megfektessen.😊
2015. ápr. 21. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!