Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez gáz egy kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz egy kapcsolatban? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Kettőtök közt van egy kisebb korkülönbség és a lány a fiatalabb még tanuló, és hol van munkája hol nincs (amikor tud akkor dolgozik kitartóan és nem hivatja meg magát semmire).. De a pasi meg szeret eljárkálni és olyankor ő fizet bár a lány igyekszik nem enni pl meg nem nagyon fogyasztani, hogy ne kerüljön sokba, mégis a srác folyton felemlegeti neki hogy meghívhatná valamire meg húzza a száját ha pl a lány még nem talált munkát... ( ha a lánynak van pénze akkor igyekszik ő is meghívni csak sajna a lány szegény családból való)...
2011. júl. 22. 15:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De szerintem annyira ciki mondani neki hogy neharagudj de nincs elég pénzem vagy valami.... Főleg hogy direkt mindig drága helyekre mondja hogy üljünk be ahol nagyon magas számla lesz mégha nagyon kevés van is nálam az egészet nem tudom kifizetni :S
2011. júl. 22. 15:34
 12/19 anonim ***** válasza:

15:25-ös vagyok...

Direkt? Akkor én már most dobnám a helyedben? Hogy lehet valaki ekkora paraszt, ráadásul a párjával szemben?:S:S Ki tudja, később hogy viselkedne...

2011. júl. 22. 15:42
 13/19 A kérdező kommentje:
Igen direkt, mert h ő ahhoz van szokva stb....:S
2011. júl. 22. 15:47
 14/19 anonim válasza:
100%
Megmondanám neki nyíltan, hogy ez van, nincs pénzed puccos helyekre járni, ami nem szégyen, mert sokan így vannak ezzel!! Örüljön, hogy suli mellett dolgozol, ha van épp munka. Ha neki az a fontos, hogy minden fillért "visszaadj", akkor tűnés (köcsög)!? Akadnak még gavallérok is...
2011. júl. 22. 15:57
 15/19 anonim ***** válasza:
a lány is ennyire eljárkálós? mert ha az egyik ilyen másik olyan az nem a legjobb. a srác kezelhetné talán jobban a dolgot. felemlegetni dolgokat amiről a másik nem tehet nem szép dolog, ráadásul -gondolom- tudja hogy miért nincs pénze a lánynak. ha annyira el akar menni akkor ne csináljon belőle problémát hogy neki kell fizetni.
2011. júl. 22. 16:08
 16/19 A kérdező kommentje:
Hát én is szeretek eljárkálni, de én csak akkor ajánlom fel ha úgyvan pénzem hogy fizessek vagy legalább a saját részemet kifizessem, mert nem akarom magam meghivatni... nekem jó az egyszerű séta is programnak cska neki nem....:S
2011. júl. 22. 16:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Az én pasim sosem engedte, hogy én fizessek. Mindig ő hívott meg engem és ő fizetett. Hiába dolgoztam még akkor sem engedte, hogy fizessek, mert ő a pasi, ha meg elhív valahova akkor illik neki fizetnie.

Természetesen én is "honoráltam" neki a dolgot, mert elvittem őt ide-oda kocsival, apróbb ajándékot vettem stb.

Egy kapcsolatnak meg nem a pénzről kell szólni. Ha már arról szól nagyon rossz.

2011. júl. 22. 18:29
 18/19 anonim ***** válasza:

ha ő ahhoz van szokva h drága helyekre ül be akkor 2 választása lehetne.

1.:ne vigyen el téged magával ha utána meg felhánytorgatja neked.mivel tudja h te nem tudod kifizteni mivel nem dolgozol,és szegényebb családból származol.

2.:vigyen olcsóbb helyre ahol te is tudsz a költségekbe adni,vagyha mégsem tudsz beleadni akkor nem jelent majd neki akkora gondot a számla kifizetése.

2011. júl. 22. 20:28
 19/19 anonim válasza:

nekem élősködőnek tűnik.

hagynám a francba

vannak olyan pasik akik elvből nem engedik meg hogy te fizess!!!

később mi lesz te tartod el??

2011. júl. 22. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!