Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz egy kapcsolatban? (bővebben lent)
15:25-ös vagyok...
Direkt? Akkor én már most dobnám a helyedben? Hogy lehet valaki ekkora paraszt, ráadásul a párjával szemben?:S:S Ki tudja, később hogy viselkedne...
Az én pasim sosem engedte, hogy én fizessek. Mindig ő hívott meg engem és ő fizetett. Hiába dolgoztam még akkor sem engedte, hogy fizessek, mert ő a pasi, ha meg elhív valahova akkor illik neki fizetnie.
Természetesen én is "honoráltam" neki a dolgot, mert elvittem őt ide-oda kocsival, apróbb ajándékot vettem stb.
Egy kapcsolatnak meg nem a pénzről kell szólni. Ha már arról szól nagyon rossz.
ha ő ahhoz van szokva h drága helyekre ül be akkor 2 választása lehetne.
1.:ne vigyen el téged magával ha utána meg felhánytorgatja neked.mivel tudja h te nem tudod kifizteni mivel nem dolgozol,és szegényebb családból származol.
2.:vigyen olcsóbb helyre ahol te is tudsz a költségekbe adni,vagyha mégsem tudsz beleadni akkor nem jelent majd neki akkora gondot a számla kifizetése.
nekem élősködőnek tűnik.
hagynám a francba
vannak olyan pasik akik elvből nem engedik meg hogy te fizess!!!
később mi lesz te tartod el??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!