Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz egy kapcsolatban? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Kettőtök közt van egy kisebb korkülönbség és a lány a fiatalabb még tanuló, és hol van munkája hol nincs (amikor tud akkor dolgozik kitartóan és nem hivatja meg magát semmire).. De a pasi meg szeret eljárkálni és olyankor ő fizet bár a lány igyekszik nem enni pl meg nem nagyon fogyasztani, hogy ne kerüljön sokba, mégis a srác folyton felemlegeti neki hogy meghívhatná valamire meg húzza a száját ha pl a lány még nem talált munkát... ( ha a lánynak van pénze akkor igyekszik ő is meghívni csak sajna a lány szegény családból való)...2011. júl. 22. 15:07
1/19 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha kicsit zavarosra sikeredett... de nagyon tanácstalan vagyok, és egyre gázabbnak érzem a helyzetet
2011. júl. 22. 15:07
3/19 anonim válasza:
A pasid felemlegeti neked, hogy te meghívhatnád őt valamire, meg hogy nincs melód?
4/19 A kérdező kommentje:
hát hogy meghívhatnám valamire azt felemlegeti, azt hogy nincs melóm azt nem, csak sokszor kérdezi h találtam-e valamit ha meg mondom hogy nem akkor húzza a száját... annyira szégyenlem magam meg a helyzetemet...
2011. júl. 22. 15:20
5/19 anonim válasza:
Felemlegeti, hogy hívd meg valamire, amikor tudja, hogy nem vagy jól eleresztve, és húzza a száját, mikor tudja, hogy hajtasz egy melóért? Mekkora görény...
(első voltam)
6/19 A kérdező kommentje:
De amikor egy kisebb munkából lesz pénzem rögtön fizetek én hogy ne legyen kínos, csak így meg olyan rossz érzéssel találkozom vele.... ennyire számítana a pénz egy párkapcsolatban ???:S
2011. júl. 22. 15:24
7/19 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem... sajna a pasid bunkó:S (első)
8/19 A kérdező kommentje:
És szerinted szakítsam így meg vele a kapcsolatot mert ez már alapból eléggé rossz... mert amúgy nem régóta vagyunk együtt (kb másfél hónap), vagy próbáljam meg vele megbeszélni a helyzetet meg hogy miért csinálja? Nagyon nagyon szeretem az a baj...
2011. júl. 22. 15:27
9/19 anonim válasza:
Hát figy... csináld azt, hogy legközelebb amikor ilyet mond, szólsz neki, hogy neked ez szarul esik... ez jó fokmérő lesz, hogy tényleg szeret-e téged, mert ha igen, akkor tudomásul veszi, és tiszteletben tartja. Ha meg nem, akkor Lapát utca 2. a srácnak sztem.
10/19 anonim válasza:
hát én nálam meg a barátnőm több pénzt keres,mint én,de valahogy megpróbálom mindig úgy csinálni,hogy véletlen se ő fizessen...nem bírnám elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!