Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbizhatok benne, vagy csak hazudik?
Tobb mint 1 eve egyutt vagyok a baratnommel es en nagyon szeretem es o is de en nagyon feltekeny vagyok.En most 15 vagyok es o 14 es regen(nagyon regen,vagy 3 eve) volt 1 pasi szerusege es azt megcsalta 1 masikkal(randizott vele es csokolozott is vele).
Felek h engem is megcsal es nagyon feltekeny vagyok,mit tegyek?
1 pasi szerűsége? :D
Transzvesztita vagy interszexuális volt? :D
Bár vannak még az alakváltók, deee...... áá mégsem :D
Ez a pasiszerűség elgondolkoztat. Na és ha démon? :D
na befejeztem :)
most 14, azaz 3 éve 11(!) volt. 11 évesen a pasi nem olyan pasi mint 14 évesen (hozzáteszem 14 évesen sem úgy pasi egy pasi mint majd lesz az 18-20 évesen)
szeretitek egymást úgyse csal meg, ha meg igen akkor nem érdemli meg hogy szeresd.
az első válaszolónak, te tuti, hogy az angyalos vagy, vizsgáltasd magad, nagyon beteges ;)
Szerintem, ne féltékenykedj sokat, mert lehet, hogy az miatt megy tönkre a kapcsolatotok. Próbálj meg bízni benne, mert bizalom nélkül, nem ér sokat egy kapcsolat. Beszélj vele sz érzéseidről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!