Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ennek így lennie? Miért nem jó akkor amikor megvan? ://
Ha megismerek egy srácot, és megtetszik, akkor ugye elkezdek vele flörtölni, h ha én is tetszem neki akk viszonozza...ugye ez alap
de miért van az, h ahogy megszerzem a srácot ( ha kell 1 évig is küzdök érte ), bármennyire is szerelmes vagyok belé, nem bírom mellette és kilépek a kapcsolatból, és ez mindig így van :/ és ezzel teljesen összetöröm a szívét, és mikor már nincs mellettem megint elkezd hiányozni, de már nem merem újrakezdeni, mert tudom h ugyan az lesz mint az előbb :(
már félek belemenni egy kapcsolatba, mert max 1- vagy 2 hónapig bírom és tovább már nem...
már mondták h egyszer nagyott fogok koppanni, de nem tehetek róla, mert nem érzem jól magam, azt érzem, h muszáj ottlennem, és nem csak azért vagyok mellette, mert szeretem :'(
kérlek segítsetek :/
Bocsi, h ezt mondom de egy kisfiú véleményére nem adok...
szóval, köszi a válaszokat, és elhiszem h szánalommal nézel az ilyen emberekre, mert én nem ilyen voltam pár éve, és akkor én sem értettem ezeket az embereket...bár mostsem nagyon értem magam ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!