Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szeretünk olyat akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretünk olyat akit nem kellene?

Figyelt kérdés
A párom tele van hibával,ami hosszú távon nem éri meg.De vannak jó tulajdonságai is és szeret.De a rossz tulajdonságai miatt állandóan veszekszünk,meg kivagyok idegileg,de mégsem merek szakítani,mert ha belegondolok egyből elkezd hiányozni és úgy érzem nem tudom elengedni,pedig legszivesbben utálnám,de nem tudom
2011. júl. 22. 01:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyenge vagy lelkileg, és próbálsz valakiből erőt meríteni, még ha az szar is... később majd meglátod a következményeket.
2011. júl. 22. 01:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha valami nem megy azt ne erőltesd. Lehet szarul leszel egy ideig ha szakítasz vele, de vannak még mások is a világon nemcsak ő.
2011. júl. 22. 01:58
 3/5 A kérdező kommentje:
tudom, hogy vannak,csak mivel szeretm nem érdeke senki és nem is tetszik senki.Ő az első aki feleségül venne és a gyereknevelésben is egyhullámhosszon vagyunk,csak a rossz dolgai kiidegelnek és anyagilag is rosszabul állok mióta vele vagyok.Azért is nehéz mert tudom ő is szeret,ha elhanyagolna könnyebb lenne lemondani róla,de így képtelen vagyok rá.Nagyjából tudom mit kellene csinálnom, h. lefoglaljam magam,meg tudok reálisan gondolkodni,csak lelkileg nem vagyok képes kimondani és elviselni a hiányát,at önbizalmam is kicsi és félek attol is h.nem tudom kiheverni és emiatt nem fogok tudni nyitni mások felé.Pedig jó lenne vmi ami segíthetne
2011. júl. 22. 02:05
 4/5 anonim ***** válasza:
de mégis mi baja van? vagy mit nem szeret benned? így nehéz használható választ adni.
2011. júl. 22. 02:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Na meg a zsiliptengelyes olajozott lónak a faszát! Szakítsd vele, ha úgy érzed, meg kell tenned! Ha nem, akkor ne! De ne tőlünk várj megoldást, mi csak segíteni tudunk! Az ember érzi amikor megtalálja az igazit. Vajon te ezt érzed? Ha nem, akkor igen, szakíts!

Üdv, Pain

UI.: A zsiliptengely hasznos!

UUI.: De csak ha olajozott!

2011. júl. 22. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!