Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segitsek a barátnőmnek? 2napja meghalt a barátja.
Akárhogyan is színezzük a dolgokat, ez mindenkinek rossz, és az ember olykor nagyon nehezen tud túllépni. Írhatunk ennek a lánynak bármit, ha a lány senki sem akar látni, és napokra bezárkózik a szobájába, akkor még Te sem tudsz segíteni neki. Már pedig megtörténhet.
Sajnos nem egyszer kerül elő az öngyilkosság és a " túlvilágon egymásra találás " gondolatai is.
Ha ilyeneket írna neked 1-2 hét után, hogy nem bír nélküle élni, meg nézd a holnapi híreket, meg búcsúleveleket írogat, akkor nagyon gyorsan kell lépni.
Pontozzatok le, de én előre is gondolok, legalább magatokra ismertek páran.
én már sokmindent nem tudok mondani, mindent leírtak elöttem...
csak annyit tudok mondani h részvétem..
Szia! Velem is megtörtént egy év járás után. Öngyilkos lett, ezért még a bűntudat is bennem volt. Légy mindig mellette. Az én barátnőm nálam aludt. Rengeteget beszélgettünk. De azt értesd meg vele hogy semmiképpen se forduljon magába és ne utálja a világot, mert attól nem lesz jobb. Igaz nem most fog keresni magának szerelmet, de ha eljön az ideje akkor ne érdekelje, hogy az emberek megszólják.(Senkinek nincs hozzá köze.) Én például rengeteget voltam állatokkal, ők kicsit elterelték a gondolataimat. Csináljatok közös programokat ketten. Én rengeteget futottam, és az is kicsit segített levezetni mindent. Csinálja azt amit eddig szeretett, mert sajnos az élet megy tovább. Remélem hamarosan jobban lesz a barátnőd. Ha nem most akkor kicsit később, de előbb utóbb ez lesz számára a természetes, hogy ő nincs. Remélem segíthettem.
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!