Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan segitsek a barátnőmnek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segitsek a barátnőmnek? 2napja meghalt a barátja.

Figyelt kérdés
Iszonyatos hirt kaptam 1órája!Az egyik barátnőm az előbb közölte velem,hogy meghalt a barátja egy balesetben.Tudom,hogy ilyenkor nincs mit tenni,de mégis hogyan tudtám elviselhetőbbé tenni a perceit.Borzasztóan érint a dolog.Légyszives segitsetek ,ha van valami ötlet...megköszönném
2009. ápr. 3. 21:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sokat lennék a barátnőmmel, ha sirni akar akkor sirjon, ha beszélni akar róla, akkor szintén ott lennék. Mellette lennék, és támogatnám lelkileg. Ennél többet nem tehetsz.
2009. ápr. 3. 21:43
 2/17 anonim válasza:
100%
Ilyen esetekben nagyon nehéz segíteni.Fontos, hogy amikor csak tudsz legyél vele, szervezz olyan programokat amelyek lekötik, hogy minnél kevesebbet gondoljon rá, bár elfelejteni sose fogja mivel az ilyen élmények mindig megmaradnak az emberekben! Ha elkezd róla beszélni hallgasd végig, soha ne mondd azt neki, hogy beszéljetek valami másról avgy felejtse el és ne is tereld el a témát! Hallgasd meg, főleg , hogy a legjobb barátnőd biztosan veled szivesebben megosztja a gondjait és szivesebben bezsél neked ilyenekről. Ha nem hallgatja végig a legjobb barátnője se másnak se fog a pasija haláláról beszélni, magában fog őrlődni és gondolkodni, ebbe bele is bolondulhat! Szóval segíteni úgy tudsz ha végihallgatod, nem tereled el a szót ha a balesetről vagy a pasijáról beszél és szervezel neki programokat amivel kicsit elhomályosodik a fájdalom.
2009. ápr. 3. 21:45
 3/17 anonim ***** válasza:
17%
Így járt. Ez van sajnos :S Talán majd egy kis magányra vágyis de mélyen mindig meg fog maradni neki ez a dolog ,hogy mi lett volna ha nem hal meg...
2009. ápr. 3. 21:45
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd magára, mert felemésztik és megőrjítik a gondolatai. Próbáld neki elmondani, hogy mit érzel, de ne csak együtt érezz vele, hanem valahogy vedd rá, hogy folytassa az életét, tanuljon, barátkozzon, mert sírással és depresszióval nem lehet visszahozni a holzakat. Akkor sem, ha így jobb neki. Nem tudom, hogy most jót írok-e, lehet hogy ez nem ide való, de ha érezné is azt, hogy sajnálatból vagy vele, azt el kell gyorsan felejtenie. A többieknek is mond meg, akik a barátai, hogy rendesek legyenek, de ne hízelgően. A halál kiszámíthatatlan. És nem segít, ha a sok ha-t átgondolja.
2009. ápr. 3. 21:46
 5/17 anonim ***** válasza:
96%

21:45-ös...

Így járt?????egy kis részvét lehetne benned hallod...nem a kutyáját veszítette el, de még azért is sír az ember, mert kötődött hozzá, és gondolom hogy nagyon szerette őt az illető...Részvétem neki!!!!

2009. ápr. 3. 21:48
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy válaszoltatok!
2009. ápr. 3. 21:48
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztosítsd az együttérzésedről.És ajánld fel,hogy ha tudsz segíteni,akkor szóljon.De hagyd békén gyászolni.És ne sértődj meg,ha napokig nem akar embert látni.De azért kérdezd meg hogy van-e kedve beszélgetni,vagy inkább nem.
2009. ápr. 3. 21:49
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
hozzatennem az elozo valaszokhoz, azzal ellentetben ha egy idejig egyedul szeretne lenni, hagynod kell azt is. kozben figyeletsz ra...reszvetem:(
2009. ápr. 3. 21:50
 9/17 A kérdező kommentje:
21:45-ös te meg menj a fenébe.Nem kivánom,de ha veled történik ilyen eset,majd nem leszel ilyen érzéketlen!A többieknek nagyon köszönöm!
2009. ápr. 3. 21:51
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
latom pont elottem irtak mar...szoval kitartast
2009. ápr. 3. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!