Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, működhet egy sztár (világhírű) és egy civil kapcsolata?
Figyelt kérdés
tudnátok példákat írni ilyen esetekre?2011. júl. 21. 19:35
11/19 anonim válasza:
A személyisége akkor foghat meg valakinek, ha találkoztál vele és ismered SZEMÉLYESEN...
12/19 A kérdező kommentje:
na, jó...azért nem csak a személyisége fogott meg... azok a szemek. Javaslom, ne a googlebe írd be a nevét, hanem a youtubeon nézd meg, ahogy beszél
2011. júl. 21. 20:16
13/19 A kérdező kommentje:
megnéztem egy csomó videóját, amin beszél, és abból igenis kiderülhet, milyen a személyisége...
itt egy nagyon kedves videó: http://www.youtube.com/user/osnapitzari#p/u/5/cQwx92VcOxg 1:53-nál az a mosoly... :]
2011. júl. 21. 20:21
14/19 A kérdező kommentje:
igaz...ez a videó épp egy rossz példa, mert itt nem beszél
2011. júl. 21. 20:22
15/19 A kérdező kommentje:
mind1, nem postolok több videót, ha érdekel, majd megtalálod
2011. júl. 21. 20:24
16/19 anonim válasza:
Ezen az oldalon már volt egy kérdés arról, hogy a hírességek publikus magánéletét is stylistok tervezik meg, és szerződés kötelezi, hogy a személyes kérdésekre az ő elvárásaik szerint válaszoljon...
17/19 A kérdező kommentje:
igen...erre már én is gondoltam. De mivel Ariana még mondom, a karrierje elején van, és még annyira nem híres, hátha még most más a helyzet
2011. júl. 21. 21:35
18/19 anonim válasza:
Ha már befutott sztár lenne, akinek a munkaadók könyörögnek a megtiszteltetésért, és mindenki elviselné az allűrjeit és a hisztijét, mert a tehetségéért még így is megéri, könnyebben elhinném, hogy azt csinál, amit akar, olyan magánéletet tereget ki, amilyet akar, mint így, hogy a karriere még alakulóban, kevésbé ismert, kiszolgáltatottabb a pártfogó ügynökségeknek.
19/19 A kérdező kommentje:
na, jól van, igazad van.
Nem azért fújok visszavonulót, mert rájöttem, esélyem se lenne. Nem. Tudnék rá hatni, tudom. Úgy is az álmai megvalósításával lenne elfoglalva, amiben én minek zavarnám... majd meglelem a boldogságot mással.
2011. júl. 21. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!