Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális ha 10 év együttlét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha 10 év együttlét után is előbb választanám a családomat mint az élettársamat! Most pénzügyiproblémái vannak a szüleimnek és párom nem akar segííteni! Normális az hogy emiatt szakítanék a párommal?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 16:49
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
bocsi az én fizetésem felett is ő rendelkezik!!!Engem nem kell eltartani!Sőt van hogy az én keresetem több mint az övé!
2009. ápr. 3. 17:32
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben a helyedben már rég leléptem volna. Az én pénzem felett aztán egyetlen pasi sem gyámkodna! Naná, hogy előbb adnám akár az összes pénzem a szüleimnek, mint egy sóher alaknak.
2009. ápr. 3. 17:34
 13/24 A kérdező kommentje:
de biztos ez egy női butaság,hogy félek kilépni!?Honnan lehetek abban biztos hogy igen is megkell tennem?
2009. ápr. 3. 17:36
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell feltétlenül szakítanod a pároddal. Elég, ha megmondod neki, milyen feltételekhez ragaszkodsz (pl. a te pénzed a saját számládon legyen, csak te férsz hozzá, és arra költöd, amire akarod). Ha ez nem természetes számára, ha beleköt, akkor csak nyerhetsz vele, ha odébbállsz.
2009. ápr. 3. 17:40
 15/24 A kérdező kommentje:
probáltam már!de nem használ semmit!
2009. ápr. 3. 17:41
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem értelek. Felnőtt ember vagy, nem? Bemész valamelyik szimpatikus bankba, és nyitsz egy folyószámlát a nevedre. Aztán bemész a munkáltatódhoz, és leadod neki az új számlaszámot, hogy ezentúl arra utalják a fizetésed. A kártyád pin-kódját meg még véletlenül sem adod meg a párodnak. Látsz-e ebben bármi olyan pontot, amit a párod beleegyezése nélkül nem tudsz kivitelezni? Aztán ha kifogásai vannak az uraságnak veheti a cókmókját, vagy elkezded pakolni a tiédet attól függően, melyikőtöké a lakás.
2009. ápr. 3. 17:45
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem. A saját pénzedből annyit adsz és annak akinek akarsz. Eddig arról volt szó, hogy a párod nem akar segíteni. Ha van saját fizetésed, akkor nincs olyan "ő rendelkezik felette". Kirendelt gyámod?

Ha hozzáférése van a számládhoz menj be a bankba és tiltsd le és kész.

2009. ápr. 3. 17:55
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Szerintem 10 ev nagyon hosszu egy kapcsolatban, es ahogy a kerdesben is irtad elobb valasztanad a csaladodat, mint a parodat, ami sztem. egyaltalan nem jo. Foleg h. egy jo kapcsolatban nem kell valasztani (vagyis persze vannak extrem kivetelek), de sztem. az h. a szuleidnek nemi anyagi segitsegre van szukseguk, es ezt raadasul TE allod, akkor nem ertem a parod mit akar?!

Az egy dolog lenne, ha nem dolgozol, vagy anyagilag nagyon rosszul alltok, de sztem. itt egyiksem merul fel.

Termeszetesen segits a szuleidnek, es ha a parod nem tudja ertelmesen elmagyarazni miert ellenzi ezt, akkor nem tudom milyen kilatasotok van a jovore.

En biztos segitenek anyukamnak, de szerencsere nalunk ezt a parom is tamogatja, es persze az ovenek is szoktunk ha ugy alakul, pedig mi "csak" masfel eve vagyunk egyutt. 10 ev utan meg mar .......

2009. ápr. 3. 18:11
 19/24 A kérdező kommentje:
most volt nagy vita!leszolja anyuékat!elment itthonrol!
2009. ápr. 3. 18:18
 20/24 anonim ***** válasza:
78%

Szia,

Az utolso vagyok!

Nagyon sajnalom, de sztem. nem szabadna h. ez problema legyen 10 ev utan...... Es az meg foleg nem szep h. leszolja a szuleidet....Jobb h. elment, kicsit legalabb tudsz gondolkozni!

2009. ápr. 3. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!