Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha 10 év együttlét után is előbb választanám a családomat mint az élettársamat! Most pénzügyiproblémái vannak a szüleimnek és párom nem akar segííteni! Normális az hogy emiatt szakítanék a párommal?

Nem értem. A saját pénzedből annyit adsz és annak akinek akarsz. Eddig arról volt szó, hogy a párod nem akar segíteni. Ha van saját fizetésed, akkor nincs olyan "ő rendelkezik felette". Kirendelt gyámod?
Ha hozzáférése van a számládhoz menj be a bankba és tiltsd le és kész.

Szia,
Szerintem 10 ev nagyon hosszu egy kapcsolatban, es ahogy a kerdesben is irtad elobb valasztanad a csaladodat, mint a parodat, ami sztem. egyaltalan nem jo. Foleg h. egy jo kapcsolatban nem kell valasztani (vagyis persze vannak extrem kivetelek), de sztem. az h. a szuleidnek nemi anyagi segitsegre van szukseguk, es ezt raadasul TE allod, akkor nem ertem a parod mit akar?!
Az egy dolog lenne, ha nem dolgozol, vagy anyagilag nagyon rosszul alltok, de sztem. itt egyiksem merul fel.
Termeszetesen segits a szuleidnek, es ha a parod nem tudja ertelmesen elmagyarazni miert ellenzi ezt, akkor nem tudom milyen kilatasotok van a jovore.
En biztos segitenek anyukamnak, de szerencsere nalunk ezt a parom is tamogatja, es persze az ovenek is szoktunk ha ugy alakul, pedig mi "csak" masfel eve vagyunk egyutt. 10 ev utan meg mar .......

Szia,
Az utolso vagyok!
Nagyon sajnalom, de sztem. nem szabadna h. ez problema legyen 10 ev utan...... Es az meg foleg nem szep h. leszolja a szuleidet....Jobb h. elment, kicsit legalabb tudsz gondolkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!