Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem? L/15 (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Nagyon jól tetted, nehogy te könyörögj még neki, hogy fogadjon vissza. Számomra megalázó lenne ha a barátom msn-en szakítana velem, ezek szerint ennyit ért neki az a néhány hónap, amíg veled volt. Ne haragudj, de nagyon bunkó volt a barátod, nem jelentettél neki sokat, tedd túl magad rajta, találsz ennél a baromnál jobbat is.
18l
utálom a beszélgetős progikat és oldalakat..aza legroszab hogy egy idő után már nem tudsz semmit irni mert midnent tudtok egymásról és a dolgokról, aztán ültök a gép előt és unalmas-.-
élőben roszab esetben van igy...de sosem jönnék ösze internetes beszélgetésen keresztül vagy sosem szakiték bárkivel is...ezeket a dolgokat csak személyesen lehet intézni, vagy gyáva aki nem igy teszi, vagy nincs alkalma rá...a másik ami idegesit az smsek, azé költik a pénzt hogy egyszavas üzenteket menjenek...a beszélgetésről is: minek az?! ha kell valami vagy vmi van akor felhivjátok egymást de msáról nem beszéltek csak amit kell én igy látom jónak ezt...
ja és jól jártál hogy vége lett, ha egyenlőre rosz is akkor is hsozutávon midnenképen megérte! hidd el nekem!
F17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!