Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan, mivel szoktatok parotokat elkenyesztetni, meglepni?

Figyelt kérdés

Ki mivel szokta elkenyesztetni a parjat, mert en is szeretnem elkenyesztetni vagy meglepni valami szep dologgal s nem jon semmi otletem

mondjatok valami jo tippet

koszi elore is

2009. ápr. 3. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

fozes. spontan oral. 1 kisebb csoki vagy valami finomsag.

o pedig kavezokban mikor arrajon vki hoviraggal mindig vesz nekem.

2009. ápr. 3. 13:12
 2/7 anonim ***** válasza:
58%

Nos én a helyedben megtanulnék helyesen írni!

A párod bizonyára örülne neki, ha a jövőben nem kényesztetnéd, hanem kényeztetnéd. Így, z-vel.

2009. ápr. 3. 13:15
 3/7 A kérdező kommentje:

Az masodik valaszolonak, az az en sajat maganugyem h mennyier irok helyesen es mennyire nem

inkabb ne irj semmit mindhogy mindenkit sertegess a te hulye valaszaiddal, mert nem azt kerdeztem h mennyire irok helyesen es mennyire nem

2009. ápr. 3. 13:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Masszírozás! Nekünk ez a favorit. Egy fárasztó nap után, de csak ugy romantikának is tökéletes. Akár fürcsi után-előtt, krémmel, olajjal, gyertyafénnyel, pezsgővel... Csak a fantáziátok szabhat határt neki. Nekünk bejött :P
2009. ápr. 3. 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:
58%

13:15

Ott a pont.

2009. ápr. 3. 14:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

kedvenc csoki,vmilyen nasi:)

közös fürdő,valami apróság amire tudom,hogy éppen vágyik:Pvagy váratlanul betoppanok hozzá.

2009. ápr. 3. 14:58
 7/7 Makacs Kun ***** válasza:

Öltözz be dominának! Gondolom, meglepné.

Lehet, hogy szeretné is, akkor meg kényeztetésként ess neki, és fenekeld el legalább egy fakanállal!

2012. okt. 14. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!