Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hova fordulhatok ha 5 év után kiderül, hogy van 1 f1am?
Most derült ki hogy az exemtöl van 1 fiam "hasonlit is rám" a kapcsolatunk ugy ért véget hogy rajta kaptam hogy megcsalt otthagytam.
Most van 4 éves kapcsolatom azaz feleségem,monden ok ez nem változtat semmit a kapcsolatunkon velem van.
El titkolta dühös vagyok sajnos nem vagyok olyan anyagi helyetben hogy apaságit csináltasak.
HA VOLT VALAKI HASONLÓ HELYZETBEN SEGITSEN!!!!!!!!!!
vagy valami tanácsot mert tanácstalan vagyok.
Az az egyetlen lehetőség, hogy apasági keresetet indítassz az anya ellen. (De vedd figyelembe, hogy ez nemcsak jogokkal, de kötelezettségekkel is jár, tehát, ha megállapítják az apaságot, akkor fizetned is kell a gyerek után.)
Én a helyedben beszélnék az exemmel, elmondanám, hogyha nem ismeri el az apaságomat, akkor megindítom a pert. Ez azt jelenti, hogy amennyiben ő nem ismeri el apaságodat, a bíróság elrendeli a DNS vizsgálatot és a végén neki (mint vesztesnek) kell kifizetnie a vizsgálat költségét.
Lehet, hogy így jobb belátásra tér.
(Az egy más kérdés, hogyha elismeri magától, akkor te biztos leszel-e benne, hogy a te gyermekedről van valóban szó)
Szia!
Ha tényleg hasonlít rád, akkor már nem tudsz mit csinálni. Amúgy érdekelne, hogy derült ki?
Szóval nem tudsz mit tenni, csak örülni neki és megismerni. Így is sok örömet okozhat neked, hogy csak most ismerted meg. Gondolom azon nem gondolkodsz, hogy most, hogy megismerted inkább úgy teszel, mintha nem is létezne?!
Elismerte az apaságot de nem nekem hanem 1 közös ismerösünknek igy tudtam meg.
Nem roszindulatból de igy nekem kéne 5évre visza menöleg fizetnem?mert igy tök igazságtalan lenne hiszen le maradtam az elsö szóról,1sö lépésröl meg ilyenek.
Elismerem minden vágyam hogy családom legyen de nem így.
Szegény gyereket sajnálom.
Egyépként elfelejtettem irni hogy,akivel megcsalt annak a nevén van a gyerek de az exem megmondta neki hogy nem az övé.
ha nincs penzed apasagira, nezessetek meg a gyerek vercsoportjat. az nem kerul sokba. nem ad 100%os valaszt, de bizonyos kombinaciok kizarjak h te legyel az apa.
te amugy szeretnel az apja lenni? tudnal foglalkozni vele? az exed szeretne? tenyleg szemetseg volt h nem szolt. de mostmar ezen sajnos kar mergelodni, inkabb a jovore koncentralj.
ha kiderul h a fiad, probaljatok 1 olyasmit kialakitani mintha az anyjaval el lennetek valva. latogatas, 1-1 kozos nap. szoval tudja h ki az apja.
a felesegeddel pedig mindenkepp tisztazd mert ha nem ebbol sok problema lehet. biztositsd h az exed nem erdekel, semmi kozod hozza es csakis a fiad miatt lepsz veluk kapcsolatba.
off: en 19 evesen tudtam meg h van 1 batyam, azt is veletlenul. ugyh eleg jol aterzem h mirol van szo....anyu nem negedi h hozzank jojjon. figyelj h a feleseged elfogadja a fiad es ne viselkedjen vele csunayn mert az nagyon megrazo :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!