Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek barátnőm szülinapjára?
Figyelt kérdés
Csak nagyon rövid ideje vagyunk együtt és nem nagyon tudom hogy minek örülne, szóval ötleteket várnék.2011. júl. 20. 14:47
11/14 anonim válasza:
Én kispárnát kaptam bár névnapomra, de az m1 :)
12/14 anonim válasza:
Fehérneműt, vibrátort, pákóféle csokifaszt, Havas is örült neki.
Csokor virág, fényképalbum, dísztárgy, plüssállat, könyv, válogatás kazi/cd/dvd/blueray, csokicukor, "kérhetsz bármit" kártya, hörcsög, kuskutya, oposszum.
13/14 anonim válasza:
VIBRÁTORT !!!!!!!!!!!!!
FUCKYEAH !
14/14 anonim válasza:
Szerintem egy kis ízléses, szolid karláncot,karkötőt ő is szívesen hordana.:))
Vagy egy aranyos kis plüss is jó választás lehet, de szerintem a karlánc lenne a legaranyosabb, azt mindig tudná hordani.:))
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!