Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátnőm szülinapjára? 16/F
Figyelt kérdés
Nem sok ideje vagyunk még együtt de ő azt mondta neki nem kell semmi.De én rosszul érezném magam ha nem vennék neki semmit.2011. aug. 9. 12:35
2/5 emiliarvp11 válasza:
Ez, így kicsit nehéz. Vannak lányok akik szeretik az ékszert, persze nem kell olyan drágában gondolkodni, egy bizsu karkötő, vagy nyaklánc. De vannak, akik nem szeretik...
Szerintem egy szál vörös rózsának is nagyon örülne! És ha szereti a csokit, azt is vehetsz neki. :))
3/5 anonim válasza:
Köss egy masnit a farkadra.
Basszus neked kéne tudni, hogy mit szeret a barátnőd!
4/5 anonim válasza:
ink ne vegyél semmit hanem adjál..:D egy kisbaba 16.-ik szülinapra a legnagyobb ajcsi:D
5/5 anonim válasza:
2 hónapja voltunk együtt, mikor névnapomra egy nyakláncot kaptam tőle egy félbetörhető szívmedállal. azóta az én felem a nyakláncon van, az övé meg a kulcsain. nagon örültem neki.:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!