Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet emos pasikkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Szabolcs-éSzatmár-Bereg megyében hol lehet?2011. júl. 20. 10:42
12/19 anonim válasza:
sajnos már normálisak?? jézusmáriaszentjózsef! neked orvos kell!
13/19 A kérdező kommentje:
emosak woltak de megwáltoztak külsőleg és most a hejes pasik kategóriába wannak XD
2011. júl. 20. 11:29
14/19 anonim válasza:
Szabolcsi vagy? Akkor egyszerűű:D A Nyíregyházi Állatparkban. A fóka show után szoktak következni, de am. a ketrecük nincs messze a trópusi háztól, könnyen megtalálod őket...
15/19 anonim válasza:
Te pedig szerintem a magyarul írni nem tudó emberek kategóriájába tartozol. És neked lesz majd szavazati jogod? :D Édes faszom...
16/19 A kérdező kommentje:
mégis mit wársz tőlem?csak 14 wok h irjak?
nemis fogk igy irnih:
wok-vagyok
stb -.-
2011. júl. 20. 11:39
17/19 anonim válasza:
Elég baj az,hogy 14 évesen nem tudsz normálisan írni.Ha nem megy a helyesírás,legalább azt a szívességet tedd meg nekünk,hogy V helyett nem W-t használsz. Köszönjük!:)
18/19 anonim válasza:
mégis mit wársz tőlem?csak 14 wok h irjak?
5 évesen helyesebben írtam... Jó, nem ez az átlag, de azért 14 éves korára tudjon írni az ember, ha már középiskolába engedik... Jársz egyáltalán iskolába? Mert ha igen, nem látszik.
19/19 A kérdező kommentje:
csak gépen irok w t :P
igen járok suliba
2011. júl. 20. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!