Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami nem mulik el? mi ez az erzes?
15 evesen volt egy baratom...2 evig jartunk ,elsok voltunk egymasnak ,de aztan szakitottunk,de amugy zurzavaros volt a kapcsoaltunk mindig ,sokat veszekedtunk es nagyon nehezen tudtunk elvallni egymastol...amikor sikerult akkor neki lett egy kapcsolata ,meg mindig az adott lannyal van ..nekem is volt egy hosszabb kapcsolatom ,de sajnos vege lett...az a helyzet hogy kb 2 honaponta megkeres ,alatalaban msnen vagy felhiv es elmondja ,hogy annyira fontos vagyok neki es sosem fog elfelejteni...es nalam is ez a helyzet ,nem telik el ugy nap hogy ne gondoljak ra...
mar sosem leszunk egyutt ,szerintem o elveszi felesegul a mostani baratnojet ,mert szereti es reg egyutt vannak ..en egyedul vagyok...es neha estenkent elgondolkozom ezen a dolgon ,tudom h nem hazudik ,hogy eszebe jutok ,hogy fontos vagyok neki...de nem ertem hogy miert?mi ez ami koztunk van?valaha elmulik?...ma mar 20 eves vagyok...0 24...rengeteg ido telt el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!