Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Kortárs fiútársakhoz" szólnék. Mondjátok mért csaj a szex érdekel, és miből gondoljátok, hogy a lányok majd itt gyik.hu-n kapcsolatba (egyáltalán szóba) állnak veletek, vagy bármi? Ha ilyen bunkók vagytok.
Minden 5. kérdés olyan, hogy valamelyik fiú szexuális dolgokról akar beszélni, csajt keres (persze nem szerelemre...), stb. stb. A baj ott kezdődik, hogy 15-16 évesen lehetne annyi eszetek (legalábbis nekem van), hogy belássátok, a szex igen egy jó dolog, de nem a legfontosabb. Először szerelem kell, utána szeretkezés (nem pedig "dugás, b.szás", és társai).
Ha ilyen kanosak vagytok, hogy erről akartok lányokkal beszélni, szerintem a jó megoldás, hogy elmentek és kiveritek...aztán visszajöttök normálisan. Ha tényleg a farkatok irányít...
üdvözöllek titeket, 15/F
végre létezik 1 normális fiu XD
bár minden srác ijen lenneh :P
14l
Én írtam az előző választ ne haragudj nem olvastam el rendesen a kérdésed csak a vastagbetűset.Hülye voltam,sajnálom ha megbántottalak.
Átgondoltam a dolgot és teljesen igazad van,bárcsak minden fiú ilyen lenne.Bár te már nem is fiú hanem igazi férfi vagy,ha ilyen érett a gondolkodásod.A fiúk példát vehetnek rólad.
Ha fiatalabb volnék szívesen megismerkednék veled,volna esélyed nálam:-)
20L
Nem az előzőt irtam:D hanem 21:08-kor
20L
Húú ez milyen szépen mutatja azt, hogyha valaki bunkó veled, és kedvesen szólsz mégis hozzá, nem elküldöd az anyjába, akkor meggondolja még egyszer, pozitív irányba. Te elkezdtél bírálni, írásomat stb...én meg nem elküldtelek a hogyhívjákba, hanem annyit írtam, hogy megtisztelsz. Ekkor megszólalt a lelkiismereted, hogy én kedves vagyok, és nem akarsz inkább mégsem bántani.
Ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel...ennyi egyszerű...ez a legtöbb dolog kulcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!