Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben mit lehet tenni?
Van két ember. Nagyon szeretik egymást. Majdnem egy éve, hogy járnak. Na most, az egyik azt mondta, hogy mással sétálna aki bejött neki régen, de csak gondolt erre, de utálja és későn vonta vissza, hogy nem igaz ez. Na és a másik fél erre nagyon megharagudott, és a másik meg hiába próbálja megvigasztalni nem megy neki. Akit megbántottak, arra gondolt hogy árt magának, de a másik tudja, hogy úgy sem tenné meg, ahhoz ő okos és semmi rosszat nem csinál amúgy sem, egyik fél sem. hogy nyugtassa meg az a fél a megbántott félt? Nem hiszi el, hogy aki nem szándékosan bántotta, nagyon szereti őt, az életénél is jobban.
Mit lehet ilyenkor tenni? Remélem érthető.
18/L
Én nagyjából azt hiszem kihámoztam, de elég hülyén írtad le, nem tudom miért nem lehetett egyes szám elsőben és harmadikban írni...
De: az egész gyerekes, a séta is, az öngyilkossággal fenyegetőzés is. Szerintem az a megoldás, ha kialusszátok magatokat (komolyan mondom), és másnap minden olyan lesz, mintha mi sem történt volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!