Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebben a helyzetben mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Van két ember. Nagyon szeretik egymást. Majdnem egy éve, hogy járnak. Na most, az egyik azt mondta, hogy mással sétálna aki bejött neki régen, de csak gondolt erre, de utálja és későn vonta vissza, hogy nem igaz ez. Na és a másik fél erre nagyon megharagudott, és a másik meg hiába próbálja megvigasztalni nem megy neki. Akit megbántottak, arra gondolt hogy árt magának, de a másik tudja, hogy úgy sem tenné meg, ahhoz ő okos és semmi rosszat nem csinál amúgy sem, egyik fél sem. hogy nyugtassa meg az a fél a megbántott félt? Nem hiszi el, hogy aki nem szándékosan bántotta, nagyon szereti őt, az életénél is jobban.

Mit lehet ilyenkor tenni? Remélem érthető.

18/L

2011. júl. 19. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
krvára nem, írd le 'fiú' és 'lány' jelöléssel vagy ikszipszilonnal...
2011. júl. 19. 22:29
 2/7 anonim ***** válasza:
He?
2011. júl. 19. 22:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Jó majd valaki biztos megérti:(
2011. júl. 19. 22:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Én nagyjából azt hiszem kihámoztam, de elég hülyén írtad le, nem tudom miért nem lehetett egyes szám elsőben és harmadikban írni...

De: az egész gyerekes, a séta is, az öngyilkossággal fenyegetőzés is. Szerintem az a megoldás, ha kialusszátok magatokat (komolyan mondom), és másnap minden olyan lesz, mintha mi sem történt volna...

2011. júl. 19. 22:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen de hogy nyugtassam meg?:(
2011. júl. 19. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a lány a régi nem is létező fiújára gondol, ott kell hagyni. Ha a fiú, a régi nem is létező barátnőjére gondol, akkor ott kell hagyni. Nem kell ezt ennyire túlbonyolítani. Ha valaki túl komplikált, akkor távozni kell mellőle, azt kész. Elhiheted, mindig vannak egyszerűbb és könnyebb megoldások, emberek. Felesleges olyanon görcsölni, hogy mi lett volna akkor, amikor először vagy öt éve azt láttam, hogy az a nagyon fontos alak. Nem, már egy hónap után sem legyenek elméleti fontos alakok, mert az már nem teljesen ép dolog.
2011. júl. 19. 23:30
 7/7 anonim ***** válasza:
nem kell megnyugtatni, majd megbékél
2011. júl. 20. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!