Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem vagyok felhotlenul boldog ha tudom hogy O az?
ha szereted akkor maradj mellette, fél év az nem olyan sok idő, lehet hogy neki több idő kell amíg készen áll egy babára :)
ha szereted és otthagyod ezért, lehet hogy nem találsz még egy olyan pasit mint ő :)
És te hány éves vagy? 21 évesen szerintem helyesen gondolja, hogy korai a gyerek. Mellesleg még neked is korai, ha ilyen gyorsan változnak az érzelmeid. Fél év az még nem idő, szerintem a gyerekvállaláshoz legalább 2 évnek el kell telnie. Mégpedig ennek oka van: az első év az, amikor mindent először éltek át együtt, ekkor ismered meg a másikat, egy év elég ahoz, hogy kb minden lehetséges szituációval találkozzatok, ami később is elő fog fordulni, minden nagyobb ünnep, évszak...stb. A második év pedig arról szól, hogy milyen az, amikor már nem minden újdonság együtt, nem véletlenül sok pár ekkor megy szét, hiszen ilyenkor már nincs meg az újdonság ereje, ekkor tudod meg, hogy milyen lesz vele a valójában az élet. Ha ezekután is így gondoljátok, na akkor már jöhet a baba, mert már nagy meglepetés nem érhet, onnantól az elhatározáson, a hűségen és a kitartáson múlik nagyrészt, hogy hogyan alakul a kapcsolatotok.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!