Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baja? (lent)
Figyelt kérdés
Egy honapja járunk,randikon nagyon jol érezzük magunkat, minden rendben megy, de ha nem vagyunk együtt, nem nagyon akar írni nekem, a köv. randi megbeszélésén kivül.Pl. ráírok cseten, válaszol de röviden, azt mondja mindig h majd a randin elmeséli.Vagy lehet h csak azt akarja h a randin legyen mit beszélni, azért nem nagyon akar irogatni? 15/F2011. júl. 19. 16:31
1/12 Értelmes Válaszadó válasza:
Azért nem ír mert nem kúrhatott meg, és annak ír sokat akit megkúrhat!!!
2/12 anonim válasza:
húha ,ha egy lány csinálja ezt ..kicsit érdekes. nem akarok vészmadár lenni, de én olyankor szoktam azt mondani vakinek h majd később elmesélem, amikor nincs kedvem vele beszélgetni. amúgy pont ugyan ebben a helyzetben vagyok L/15
3/12 A kérdező kommentje:
de a randin minden nagyoooon jol megy, vidámak vagyunk
2011. júl. 19. 19:46
4/12 A kérdező kommentje:
a randikon sokat beszélgetünk
2011. júl. 19. 19:48
5/12 anonim válasza:
Szerintem nincs okod aggódni.
egész egyszerűen én is olyan vagyok, hogyha valakti szeretek, akkor gyűlölök Vele msn-en facebook-on beszélni...
de még telefonon sem.
egész egyszerűen zavar, h nem hallom a hangját, nem érzem, nem csókolhatom, nem láthatom...
Én pl ezért nem szoktam a párommal így kommunikálni, csak nagyon keveset
17 L
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2011. júl. 20. 10:01
7/12 A kérdező kommentje:
de én csak azért írok neki, mert hiányzik,oké hogy válaszol rövien,kedvesen ha ráírok, de utána nem akar beszèlgetni,ha az van mint amit az elözö írt, akkor én azt elfogadom.mondjuk ezt vele kéne megbeszélnem :D
2011. júl. 20. 10:08
8/12 anonim válasza:
találkozzá vele többett és ne cseten zaklasd
9/12 A kérdező kommentje:
nem zaklatom chaten hanem csak naponta egyszer probáltam vele chatelni, heti 2x tudunk találkozni, mert dolgozok, meg sokat utazgatok,így nyáron
2011. júl. 20. 14:40
10/12 anonim válasza:
lehet , hogy egyszerűen nem tud bezsélgetni chat-en, msn-en..
neki jobban megy a kommunikáció, ha lát és hall téged (:
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!