Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis, hol keressek nőt?
21éves fiú vagyok és nincs barátnőm. Társkereső oldalakon próbálok már kb. 1 éve aktívabban keresni, de rájöttem, hogy ezek az oldalak nem vezetnek eredményre.
Amúgy is az élő ismerkedés híve vagyok.
Hajdú-bihari vagyok
találhacc :)
Itt a 09:23-as te vagy? http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Szintén chat.hu-n ismerkedtem meg párommal, közel 7 éve. Kislányunk 1 éves lesz a napokban:D
Nagyon nehéz tényleg párt találni, ez is olyan, mint a gyereknemzés. Túlságosan akarod, rittig nem jön össze. Kívánom, hogy találd meg a boldogságot! Minél többet vagy társaságban, annál nagyobb az esélyed!
Köszi! Bár nekem lenne szerencsém párkapcsolatban!
Az életem ezen területében valamiért sosem volt szerencsém, semmi nem jött össze, hiába akartam.
Nem járok plázába, de én pl. nem akadnék ki, ha egy normális pasi szólítana le, mint te. De sajnos akik buszmegállóban/tescoban, stb 'csajoznak', a legtöbbjük perverz állat.
Ettől függetlenül próbáld meg, mert majdnem minden lány arra a pasira vár, aki odamegy hozzá, és nem a lánynak kell leszólítani.
Mindenesetre ha megpróbálod, sok szerencsét! (Próbálj olyan lányt keresni, aki körül nincsen még 20 barátnő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!