Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 19 éves ha össze jön egy 13 évessel az baj?
Szerintem nem olyan nagy baj,de ha nem jelenti fel senki a pasit akkor nem lesz belőle baj,mert hogy derülne ki máshogy? ha még is összejöttök,figyelj oda arra,h ha mondjuk a lánynak 9re kell hazamennie akkor 8:50kor már otthon legyen,az ilyenekkel be tudsz vágódni a szülőknél,és ha azt látják,hogy vigyázol a lányra,könnyebben elfogadják a nagy korkülönbséget.
14,5/L és 22/F a barátom
13 éves... még általános iskolás. Ha szeretsz babi-babázni, akkor semmi gond.
Amúgy az ilyen korai párkapcsolatokkal az a baj, hogy aki a "gyerek" annak nincs ideje a váltásra. Van az életnek egy mente: csecsemő - kisgyerek - gyerek - kamasz - fiatal - felnőtt
Ha az egyik periódusnál éles a váltás és nincsenek átmenetek (esetedbe: a lány a babát f@szra cseréli) az később megsínyli a szociális magatartása.
Szóval szerintem hagyd 1 évet legalább ,amíg álmodozik, amíg kialakul egy kép arról, hogy milyen felnőtt akar lenni és ,ha ez a periódusa lezárult ,akkor már érdemesebb vele bármit is kezdeni.
PEDOFIL!
a szülei kifognak nyirni :P
én is majdnem összejöttem 1 19 évessel 13 éves koromban de szerencsére mégse keress idősebbet!
ez még kislány haggyad már had barbibabázzon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!